Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
white chocolate mocha mı yapıyorum,transfer bekliyorum....

Bu sezon 168 milyon TL (22 milyon euro) yayın geliri alacağız.

Sanırım Başakşehir şampiyon olmasına rağmen 1. sıradayız.

Kaynağım Twitter kullanıcı @kakbas
Evet, onlar 165 alacak.
Eger 2 galibiyet fazla alsak yaklasik 180 milyon kazanacaktik. Belki 2. olsak 190 milyon civari kazanacaktik. Oyle ya da boyle her galibiyet 2.8 milyon

Tümer Metin’in her şeyi biliyormuş gibi konuşması bir beni mi irite ediyor?

Ne başarmış kariyerinde merak ediyorum. Beşiktaş’ı satıp şikecilere transfer oldu. Askerden kaçma modasına uydu Yunanistan’a transfer oldu, Larisa mıydı Anortosis Famagusta mıydı neydi.

25 kere milli formayı giymiş (herkesin küfür ettiği Semih Kaya bile 23 kez giymiş milli formayı).

Iyi futbolcuydu da, her şeyi de biliyormuş gibi konuşma be, bir şeyi de bilmiver.

immobile gol kralı olmuş,onu da begenmiyodunuz bi ara de mi lan

Tümer Metin’in her şeyi biliyormuş gibi konuşması bir beni mi irite ediyor?

Ne başarmış kariyerinde merak ediyorum. Beşiktaş’ı satıp şikecilere transfer oldu. Askerden kaçma modasına uydu Yunanistan’a transfer oldu, Larisa mıydı Anortosis Famagusta mıydı neydi.

25 kere milli formayı giymiş (herkesin küfür ettiği Semih Kaya bile 23 kez giymiş milli formayı).

Iyi futbolcuydu da, her şeyi de biliyormuş gibi konuşma be, bir şeyi de bilmiver.
Merak etme herkesi irite ediyor. Öyle bi kibir öyle bi hava sanırsın 5 premier lig şampiyonluğu var. Tam bi hıyar

kaan ayhan yıllık 2 milyonu da hakeder,cıkabilirz fiyat oalrak.belhanda ve feghouliye bosa verdiklerimize sayalım,onları da satalım

Kaan hayatta gelmez 1m euroya

cer copleri miljonlara saymasina biliyorsunuz, 1,5m euro teklif etseydiniz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt