Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan'a 1 milyondan fazla verilmemeli. Marcao 850 bine ve Luyindama 1 milyona oynuyor. Sirf yerli diye 1.5 milyona falan verilmez. Umarim bizimkiler akillanmistir.

IMG_7987.webp

Ali Naci oyuncuyla anlaşmadan haberi girmez bence.1 milyon euroyu kabul etmiştir.1-2 güne de transfer resmileşir 4 Ağustos'ta Kap bildirimi yapılır..

İnanmak istiyorum, inşallah öyledir... transfer sezonunu bomba gibi açarız

Kaan'a 1 milyondan fazla verilmemeli. Marcao 850 bine ve Luyindama 1 milyona oynuyor. Sirf yerli diye 1.5 milyona falan verilmez. Umarim bizimkiler akillanmistir.

Normalde oyle, ama transfer cok kritik bir transfer. 1,2-1,5m teklif ederdim, hem golcu stoper, hem on libero, hem sagbek

kesinlikle kacmamali

Ali Naci oyuncuyla anlaşmadan haberi girmez bence.1 milyon euroyu kabul etmiştir.1-2 güne de transfer resmileşir 4 Ağustos'ta Kap bildirimi yapılır..
inşallah hocam öyledir.Emre Kılıç Kaan Ayhan ve olursa caner ve yerli bir kaleci bulursak elimiz baya rahatlar yerli açısından

Normalde oyle, ama transfer cok kritik bir transfer. 1,2-1,5m teklif ederdim, hem golcu stoper, hem on libero, hem sagbek

kesinlikle kacmamali
Ilk teklifin 1.5 milyon olursa pazarlik 2 milyon ile biter. Bizimkiler 1m teklif etmis, menajeri biraz daha ciksin derse en fazla 1.3-1.4 verilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt