Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Marcao'dan da Luyi'den de kötü stoper bu gerçek. Yerli sınırı yüzünden istiyoruz ve önemli bu da gerçek ama 2 milyon yıllık verilmez bu arada ben Kaan'ı stoperde değil de ön liberoda oynatırdım. Bu arada Emre Kılınç benim bildiğim yıllık 8 milyon TL alacak + imza parası 4 milyon TL diye biliyorum öyle okumuştum bir yerden.

Kaan Ayhan Marcao veya Luyindama'yi ilk 11'den kesemez.

Adjustments.webp

Bu arada Almanlar kaliteli Türk topçularını kendilerine saklarken kalitesiz olanları bize gönderiyorlar. Arada Nuri Şahin, Hamit gibi istisnalar oluyor ama genelde böyle. Kolay kolay sekmez.
hamiti bize almak icin dünyalari verdik bu arada zamaninda

araya birileri girince teklif artirdik resmen

1 milyon euro az para mı? Euro zaten olmuş 8 TL. Kaan orada 600 bin euroya oynuyordu, orada daha fazla vergi veriyor. Burada vergi az, kazandığı paranın karşılığı 8 birim. Gelecekse bu para makul bence.

Kaan Ayhan kim ? necidir ne iş yapar ? bırakın abi saçma sapan futbolcuları nedir ya Kaan Ayhan:))

Kaan bazi maclarda merihten bile iyi göründü,onune gecti milli takimda performans olarak

bir şekilde bağlamak lazım kaan'ı.

resmi olarak oyuncumuz olan hiç bir oyuncu ilk 11'e yazılacak seviyede değil. hepsi sınırlı. emre akbaba da bence hiç bir zaman düzenli 11 oyuncusu olamayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt