Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş şu psikolojik üstünlük lafından da gına geldi. Psikolojik üstünlüğü ele alacağız diye bütün büyükler kendini batırdı çer çöpe para yağdıra yağdıra.

Maalesef yerli sınırı ciddi kısıtlama getirmiş oldu, ek olarak yerli futbolcu havuzu var artık avlamamız gereken. Bence Kaan iyidir, Çalıklara , Jimmylere benzemez

Maalesef yerli sınırı ciddi kısıtlama getirmiş oldu, ek olarak yerli futbolcu havuzu var artık avlamamız gereken. Bence Kaan iyidir, Çalıklara , Jimmylere benzemez

Bu arada yanlış anlamayın. Kişisel olarak size söylemedim bunu. Kaan konusunda da katılıyorum size. Mevcut şartlarda alınabilecek en iyi oyunculardan. Ancak saçma sapan topçuların abartılı ücretler ödenerek (psikolojik üstünlük için) alınmasına karşıyım.

****************Muslera******************
*****Kaan*****luyindama*****marcao****
**Omar********nakamba*********saracci**
*******Emre*****emre********treze(arda)**
******************Falcao******************

Nasıl olur ki? Seri de katılır belki

Kaan Ayhan gibi bir oyuncuyu alabilmemiz Burak Yılmaz'dan sonra çok kritik bir işe imza atmamız demektir. Sağ bekte işe yaramayan Linnes ve Şener var, stoperde Donk leşi ve Ahmet kalırsa büyük sıkıntı. Semih'e girmiyorum bile. Luyindama ve Marcao sakatlık yaşamazsa götürüler ama bu adam ön liberoda da çok iyi. Arap Ömer'in sağ bekte ne oynayacağı da belli değil. Hoca Emin Bayram'ı futbolcu yapabilirse Kaan'la ikisi stoperi götürebileceği için yabancı sınırını 5-6ya düşürmezler. Şu Kaan kaçarsa çok rezil bir iş olur. Fatih Terim Mert Hakan'dan sonra resmi olarak hocasız olan bir takıma milli oyuncu kaptırmamalı. İş Fatih hocada bitiyor eğer oyuncu çok negatif değilse!

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Kaan-Luyindama-Marcao
Omar Caner
Nakamba Bartuğ
Emre Kılınç Emre Akbaba Ejuke
Falcao
Ciddi bana da Bartuğ orda oynar.​

Yabanci sinirina zamaninda hazirlik yapilmaliydi. Cok gec kalindi. Bi kere once topcu yetistiren bir kulup olacaksin. Topcu yetistiremeyen bir kulup herzaman zarar etmeye mahkumdur. 1 milyona doldurabilecegin pozisyonu 3'e, 4'e doldurmak zorunda kalirsin boyle. Yabanci sinirini zaten sen fahis fiyatlar ode, zarar et diye istiyorlar. Sende bunlara hic hazirlik yapmiyorsun.

Topcu cikmayan bir kulubun yonetimi, teknik ekibi iyi calismiyor demektir. Her donem transferle kafayi bozana kadar oturup kendimize sormamiz lazim biz neyi eksik yapiyoruz da olmuyor diye.

Turk taraftari ulkede futbolun ne kadar geri kaldiginin farkinda degil. kulupler yoneticilerle teknik adamlarin oyuncagi olmus. Dalga gecilen Arap futbolu Turk futbolunu gececek yakinda.

Aslinda potansiyelimiz cok yuksek. Taraftarimiz cok. Tribunler doluyor. Ama bastaki orumcek kafali adamlardan kurtulup profesyonel kisiler tarafindan yonetilmezsek batacagiz. O orumcek kafalilar da asla kendiliginden birakmayacagi icin tek sansimiz kulubun satilip sirket gibi yonetilmesi. Diger kulupler icinde boyle. Yoksa 10 seneye Turkiye'de futbol meraki diye bir sey kalmayacak. Tribunler 5-10 bin kisiyi gecmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt