Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Okan

Linnes - Luyindama - Marcao - Saracchi
Şener - Maicon - Ahmet- Emre T.
Emin - Ozonwanfor

Belhanda - Ömer
Taylan

Feghouli - Emre A. - Babel
Sekidika - Yunus - Jimmy

Falcao
Diagne
Adem

:red:

Sol kanada beni yazsan siritmam bu ekipte.

Screenshot_20200728-073408~2.webp

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Kaan Luyindama Marcao
Omar Seri Mensah Saracchi
E.Kılınç XXXXX E.Akbaba

Fena kadro olmaz açıkçası şöyle sağlam bir forvetle iyi oynarız bu sistemi bence. Ön taraf için Arda,Kerem,Adem ve Oğulcan'da yedek olur.

Kadroda bi tane bile driblingle adam eksilten (çok az mensah) ya da hızlıca kaleye gidecek adam yok , ki bu dizilişin olmazsa olmazıdır. Gol atmak çok zor şu dizilişle

Luyindama ve Marcao satilmasin sakın Kaan'ı da alalım Emin Bayram var Donk var Semih gelebilir defans işi tamamdır forvette de Diagne ve Falcao yeter bize asıl orta saha lazım Seri ve Lemina bir daha kiralanmasın yerlerine iyi birer 6 ve 8 numara alınmalı Belhanda yerine Sneijder tarzı golcü asistci 10 numara ve tabiki kanatlar feghouli ve onyekuru yerine emre Kılınç ve Bruma gelse iyi olurdu

maicon pereira roque

• 2317
    gömün arkadaşlar gömün, hatta gidin instagram hesabının altına get out yazın!
    burada futboldan bir siz anlıyorsunuz zaten, biz anlamıyoruz.
    yahu adamla resmen poker oynanıyor, kulüp biraz daha fazla kazanma derdinde.
    biraz sabretsek, biraz beklesek olmuyor mu?
    niye bu acele?
    adam da zaten burda oynama heveslisi değil, burda 2.2 alıyorsa orda 4.4 alıyordur.
    bütün derdi daha fazla kazanmak, onun için uğraşıyor.
    her futbolcuyu böyle değersizleştirmeye devam edersek işin içinden çıkamayız.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    28 Temmuz 2020 00:46 ~ 08:25 · gurrpeg

bence luyindama satılır maicon döndüğüne göre marcao ,maicon tandemi olur hem bonservis çıktısı olmaz hemde bonservis girdisi olur kulübe

Şansal Büyüka: "Falcao’nun yakın çevresinden duydum, "Sezon başı kampı yapamadığım için bu kadar sakatlandım. Yeni sezon öncesi çok iyi bir kamp dönemi geçirip eski halime döneceğim" diyormuş. Bu iyi haber. Falcao’nun sürekli oynaması, Galatasaray’a 25-30 gol yazar."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt