Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şansal Büyüka: "Falcao’nun yakın çevresinden duydum, "Sezon başı kampı yapamadığım için bu kadar sakatlandım. Yeni sezon öncesi çok iyi bir kamp dönemi geçirip eski halime döneceğim" diyormuş. Bu iyi haber. Falcao’nun sürekli oynaması, Galatasaray’a 25-30 gol yazar."
zaten baktığın zaman oynadığı maç attığı gol olarak baya yüksek rakam. Sakatlanma meselesinden ziyade mevcut ekonomi ile maaşından dolayı gitmesi daha iyi olur. Yoksa kronik falan değil bu adam.

Şansal Büyüka: "Falcao’nun yakın çevresinden duydum, "Sezon başı kampı yapamadığım için bu kadar sakatlandım. Yeni sezon öncesi çok iyi bir kamp dönemi geçirip eski halime döneceğim" diyormuş. Bu iyi haber. Falcao’nun sürekli oynaması, Galatasaray’a 25-30 gol yazar."
20/21 TR Lig Şampiyonluğu 3 TRli Kadro:

__________V.B.
Omar__Luyi_Kaan_Caner
_________Mendy
____Mensah_Evander
Hulk ___ Falcao __ Emrinho

Transfer Istihbarat Şefi

SON DAKİKA
48411065_10156432148658645_5265613558250471424_o.webp

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen isimlerden Brezilyalı oyuncu Hulk verdiği röportajda, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı!

Çin'in Shanghai SIPG takımında forma giyen 34 yaşındaki oyuncu Hulk, Brezilya'nın Lance gazetesine yaptığı açıklamada,

"Türkiye, Portekiz, İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya'nın dışında Çin'den de bir teklif aldım" dedi.

Transfer Istihbarat Şefi

İşi gücü bıraktım Emre Kılınc videoları izliyorum.Acaba hoca Pep'in De Bruyne'ye yaptıgı gibi ortasahaya çeker mi?Pozisyon olarak ortasahaya evrilmesi daha makul olur sanki.Oyun görüşü vasat üstü işimize yarar.Markaj altındayken Ömer Bayram'ın ara ara yapmaya calıştığı gibi kanatlara deplase olur.Şutu var.Kanat oyuncusu olması için özellikle Fatih hocanın takımında atletizmi ve hızı yeterli değil bence.

İşi gücü bıraktım Emre Kılınc videoları izliyorum.Acaba hoca Pep'in De Bruyne'ye yaptıgı gibi ortasahaya çeker mi?Pozisyon olarak ortasahaya evrilmesi daha makul olur sanki.Oyun görüşü vasat üstü işimize yarar.Markaj altındayken Ömer Bayram'ın ara ara yapmaya calıştığı gibi kanatlara deplase olur.Şutu var.Kanat oyuncusu olması için özellikle Fatih hocanın takımında atletizmi ve hızı yeterli değil bence.
Ya Emre Çolak / Engin varı 442 Kanat yapacak. Oyun yapısı buna uygun sanki, yahut

Klasik 433 Singer - burda ise şutör özelliğini kullanabilirsin.

Transfer Istihbarat Şefi

Falcao kaliyorsa ve genc oyuncu bulamiyorlarsa 3. forvet olarak Jahovic alinsin. Falcao sakatlandigi an Cagne tek kalacak.

SON DAKİKA
Ekli dosyayı görüntüle 86929
Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen isimlerden Brezilyalı oyuncu Hulk verdiği röportajda, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı!

Çin'in Shanghai SIPG takımında forma giyen 34 yaşındaki oyuncu Hulk, Brezilya'nın Lance gazetesine yaptığı açıklamada,

"Türkiye, Portekiz, İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya'nın dışında Çin'den de bir teklif aldım" dedi.

Transfer Istihbarat Şefi
Portonun yeni transferi hulk değil mi bu

Falcao kalsa da gitse de bence oyuncu alınmayacak. Tabi Diagne için teklif gelmezse. Diagne ile yola çıkar mıyız yerine kimseyi alamayacaksam çıkarım hele arap kardeşler gidecekse. Kaç defa rastgeldim arap kardeşler kendi başarısız paslarını bile Diagne'nin üzerine yıkmaya çalıştılar. Bizde iyice itin... Sonra elde kalır tabi

Galatasaray anlaştı ama Fenerbahçe bitirdi! Belözoğlu devreye girince...

5f1fb6d3adcdeb1a685cbfdd.webp

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan transfer savaşlarına bir yenisi eklendi...

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki milli sol bek ile daha önce prensip anlaşmasına varmış ancak araya Galatasaray'ın girmesiyle ibre sarı kırmızılılara dönmüştü.Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre, Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün ardından bir başka eski oyuncusu Caner Erkin ile de anlaşma sağladı…

Sportif direktörlük koltuğuna oturacak Emre Belözoğlu'nun hem Gökhan hem Caner'le son bir görüşme yaptığı ve iki oyuncunun transferine de noktayı koyduğu öğrenildi. (Skorer)

Transfer Istihbarat Şefi

Galatasaray anlaştı ama Fenerbahçe bitirdi! Belözoğlu devreye girince...

Ekli dosyayı görüntüle 86930

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan transfer savaşlarına bir yenisi eklendi ve Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın anlaştığı yıldız oyuncuyu renklerine katmak için büyük mesafe katetti.

Sportif direktörlük koltuğuna oturacak Emre Belözoğlu'nun hem Gökhan hem Caner'le son bir görüşme yaptığı ve iki oyuncunun transferine de noktayı koyduğu öğrenildi. (Skorer)

Caner'i kaptırmışız.
Belli kesim bu habere sevinecek, belli kesim üzülecek.

Transfer Istihbarat Şefi
Yalan yok üzülme denmez ama bir kırıklık olur ufaktan. Yerli sol bek rotasyonunda ki ilk tercihimiz saracchi hiç fena olmazdı. Ömer'e güvenip yola çıkmam.

Gelecek sezonun ilk 11 ini kurup Arda'yı 11 e yazanlara gıptayla bakıyorum Pollyanna görse kıskanır valla.

Galatasaray'da değişim başlıyor!
Transfer için yapılan birinci grupta bonservisi elinde olan ve anlaşmaya varılan isimler var. İkinci grup kiralanacaklar, üçüncü grup ise tapusu alınacak oyunculardan oluşuyor.

28/07/2020 Salı Türkiye

Bu sezon hedeflerini gerçekleştiremeyen ve ligi bitirdiği sıra itibarıyla hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da değişim için düğmeye basıldı. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi gelirleri olmadan transfer bütçesi oluşturmak zorunda kalan sarı-kırmızılılar takviye listesini de üçe böldü.

Birinci grup; bonservisi elinde olan ve şu ana kadar anlaşmaya varılan Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Omar Elabdellaoui, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kaya, Emre Çolak ve Arda Turan'dan oluşuyor.

İkinci grupta ise Beşiktaş ile sözleşmesi biten Caner Erkin ve Genoa'nın kiralamayı düşündüğü Sinan Gümüş var.

Üçüncü grup ise tapusu alınacak oyunculardan oluşuyor. Bu grupta ise F. Düsseldorf'un stoperi Kaan Ayhan ve Kayserisporlu Mensah var. Bu oyuncular için kulüpleri ile ilk temaslar kuruldu. Ancak G.Saray'da bu transferlerin bitirilmesi için mevcut kadrodan satılacak isimlerin getireceği bonservislere ihtiyaç var.

Bu arada G.Saray forma göğüs reklamı için 'SIXT rent a car', sırt için ise Magdeburger firmasıyla ikişer yıllık anlaşma imzaladı. Başkan Mustafa Cengiz her iki anlaşmadan 60 milyon liralık bir gelir elde ettiklerini belirtti

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oğuz Altay: "Arda Turan Galatasaray'a kaptan olarak dönüyor"

Galatasaray taraftarının sevdiği isimlerden @Oguz_Altay, sarı kırmızılıların gündemini Skorer'e değerlendirdi ve Arda Turan transferinde sona gelindiğini açıkladı. w/ @caneerbakir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt