Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan
Caner Erkin
Emre Kılınç

Bu 3 isim takimin ilk 11 yerlileri olacaktir. Birine bakınca Thiago Silva, digerine bakınca Marcelo diğerine bakınca Pulusic görüyorum

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
images.jpeg-4.webp

Gelecek sezonun ilk 11 ini kurup Arda'yı 11 e yazanlara gıptayla bakıyorum Pollyanna görse kıskanır valla.
Niye kİ? Arda belki yaşlandı ama Başakşehir de maçların 95%'i ilk11olmakla, hayatının sezonunu oynadı.

Çok formda ve yüksek maç kondisyonu ile geliyor.

Bunlar var ki geliyor, yoksa dümya daki hangi amatör yönetim maç kondisyonu olmayan emektar bir Kanat oyuncusunu alır ki ? Şakanın da limiti vardır.

Transfer Istihbarat Şefi

Niye kİ? Arda belki yaşlandı ama Başakşehir de maçların 95%'i ilk11olmakla, hayatının sezonunu oynadı.

Bunlar var ki geliyor, yoksa hangi amatör yönetim maç kondisyonu olmayan emektar bir Kanat oyuncu alır ki yoksa. Şakanın da limiti vardır.

Transfer Istihbarat Şefi
Arda hayatının sezonunu Başakşehir'de oynadı

Bundan sonrasını okumaya gerek yok.

Buna benzer bir rotasyon gelecek gibi:

Beto/Okan/Batuhan

Elabdellaoui/Linnes/Şener
Luyindama/Maicon/Semih
Marcão/Kaan/Emin
Caner/Saracchi/Taşdemir

Transfer/Donk
Lemina/Ömer/Taylan

Feghouli/Kerem/Yunus
Akbaba/Arda/Çolak
Kılınç
/Babel/Adem

Falcao/Diagne/Oğulcan

İsimler muhakkak değişebilir ama yerli-yabancı dengesi adına aşağı yukarı böyle bir rotasyon olacağını tahmin ediyorum. Örneğin Falcao veya Diagne gidip yerlerine yabancı forvetler gelebilir ya da Lemina yerine farklı bir isim alınabilir.

Bunlar var ki geliyor, yoksa dümya daki hangi amatör yönetim maç kondisyonu olmayan emektar bir Kanat oyuncusunu alır ki ? Şakanın da limiti vardır.

Transfer Istihbarat Şefi
Şefim, haber gir.
Emin - Alanya kiralik
Semih - 4 milyon senelik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt