Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre çolak karaktersizin teki ama hem yetenek hem oyun görüşü olarak Mert Hakan’la Ozan tufanı 2 ye katlar

Okan - Altay kıyaslamasında ikisi de büyük takım kalesinde güven vermiyor

Bize isimleri iyi adamlar lazım değil Engin gibi yüreğini ortaya koyup rakiplere nefes aldırmayacak adamlar lazım bence şampiyonluk buradan geçecek
Ozan top diye oynar Emreyi. Mert Hakanda aynı şekilde.
Diğer yazdıklarına katılıyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Çolak denilen futbolcu gittiği arap liginde ve İspanya 2. liginde yedek kalıyordu.Hadi İspanya 2 yi geçtim arap liginde yedek kalan adamın bizde ne işi var yahu.

Bize gelsin demedim ki ismi geçtiği için Ozan tufan ve Mert Hakan’la kıyasladım çok basit bir kıyaslama oldu 2 tane balonu 1 tane balonla karşılaştırdım

Hocanın malum egosundan mütevellit ben bilirim yani vardır italyani kovupta kimseyi getirmezse ne dersiniz 😀

Emre çolak karaktersizin teki ama hem yetenek hem oyun görüşü olarak Mert Hakan’la Ozan tufanı 2 ye katlar

Okan - Altay kıyaslamasında ikisi de büyük takım kalesinde güven vermiyor

Bize isimleri iyi adamlar lazım değil Engin gibi yüreğini ortaya koyup rakiplere nefes aldırmayacak adamlar lazım bence şampiyonluk buradan geçecek

En son ne zaman Emrenin maçini izledin

Alıntı yapamadim ama fener o kadroyla hakemler yine ittirsw bile ilk 4e giremiyecek bu post burada dursun
Adamların kaleci okandan farkı yok yanış boş
Forvetleri yok yani golcü yok
2 tane kanat adamı lazım yok
Stoper kısmı komple çöp
Gustavo ve kruse dışında 1 tane adam yok hadi birde ferdi
Krusede kacti
Gökhan ve Caner müzmin sakat çöpleri coşacak öylemi
Yalı çocuğu ayı ve Emre'yi dinlemeyi surdursun

fatih hoca her nekadar egosu yüksek biri olsa da pragmatist biridir. yanlışından dönmeyi biliyor inat etmiyor fazla
Eskiden çok daha inatciydu ama ozamanlsr saha içini daha iyi okuyordu 2000oncesi ilk yarı 2 oyuncu degistirip maç alırdı
İnadı hala çok yüksek sırf o inadı komple ilk devreyi yedi geçen yıl babelden bı bok olmayacagini bilmesi 6 ayını aldi

Ozan top diye oynar Emreyi. Mert Hakanda aynı şekilde.
Diğer yazdıklarına katılıyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Çolak konusunda görüşüm belli kulübün kapısından içeri sokmam geçmişte yaptıkları ve hareketlerinden dolayı kendisini sevmem ama genel olarak bakınca ikisinden de iyi top tekniğine ve topa hakim özellikle oyun görüşü olarakta bu ikisinin çok önünde Ozan tufanla Fener ne başarı yakalamış ki Emre çolak denen karaktersizden daha iyi olabilir 2015 sezonundan beri Fenerbahçe de oynuyor şimdiye kadar yakladığı tek ünvan var 8 m euro’luk bidondan öteye geçmez

Eskiden çok daha inatciydu ama ozamanlsr saha içini daha iyi okuyordu 2000oncesi ilk yarı 2 oyuncu degistirip maç alırdı
İnadı hala çok yüksek sırf o inadı komple ilk devreyi yedi geçen yıl babelden bı bok olmayacagini bilmesi 6 ayını aldi
yine de devre arası bi çok şeyden vazgeçip takımı 180 derece değiştirdi hemen. her hocada biraz inat oluyor çünkü kafalarındaki şeyin doğru olduğuna inanıyorlar. mesela avcı başakta robinho inadı yüzünden şampiyonluğu kaybetti bjk de pasif futbol anlayışından bi türlü vazgeçmedi.

Caneri alamadıysak kötü olmuş biraz. iş görebilecek bir adamdı. Ardadan semihten çolaktan daha elzemdi.

ama önemli dğl. biz bu 3 çöpü alıp taraftara da sindirin deriz. Sinan da gelir

kaan fener'e, emre kılınç başakşehir'e gider.

semih, arda ve emre çolak ilk 11'deki üç yerlimiz olur.

güzel günler yakın :ka:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt