Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanser bi transfer sezonu olacak diyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordum yani. Rezalet bi dönem olacak kendinizi hazırlayın. Saçma sapan isimlere 2şer milyon dağıtan kulüp 200-300 bin eurolar için herkesi kaçıracak. Donkla sözleşme yenilemesi yapandan zaten daha fazla bir şey beklemem

Emre daha dun 4 senelik imzaladi.ne gereksiz yorumlar yapiyosunuz ya.sacmamalayin artik.sokarim canere.sarachiyi hoca kesmemeli zaten.canerde yedekte duurp 1 milyon alacağına süleyman dursun yedekte.caneri once mideniz sindirsin sonra isteyin,alt liglerden genc yetenkli bi solbek bulurlar en kötü.caner ilk 11 falan oynayamaz son haliyle,arkasina kacirdgi herifler ortada.heleki 3-5-2 gibi sistemden soz ediyosunuz.caner mi defansa yardim edecek?atak kesecek?gelirse caner sadece bikac asisti isimizi görürdü ama zaten gelmesin.sarachinin temposunu on alandaki etkinligini dusundugumuzde sirf bu yerli muhabbetinden gelip sarachiyi yedek bırakması sarachiye haksizlik olurdu

Galatasarayin oynadığı en iyi maçların hepsinde bu sezon 3lü defans imzası var. Psg elimizden kaçtı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

352 nın en büyük sorunu ne dir?

Rakipler de etkili ve hızlı kantlar olduğu vakit, defans arkasına deparlar ile takım defansını ekarte edebiliyorlar. Genellikle SAG/SOL açık Bek ile Saç/Sol Stoper arasında anlaşma problemleri oluşabiliyor.

Video daki Gol de Luyindama - Mariano AŞ yapımı. (Dak 1:07)

352 yi uzun zaman takım halinde antrenman etmen gerekir ve en önemlisi sabı sabır sabır...

- O bizde var mı :)

-Türk Ligi için bence aşırı defansif bir sistem.

- Kaliteli Bek bulmak zor iken, Winger-Bek (352 beki) bulmak daha da zor. Yüksek Stamina ve çift yönlü oyunu becerebilen Bek ya zor bulunur, ya aşırı pahalı olur, ya büyük takımlar da bulunur.

..çok Transfer gerekir...

Screenshot_20200728_125339~2.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Bruma
Ozan
Luyi
Telles(?)
Maicon
Fegh
Belhanda

satip
Kaan
Ejuke
2 os
Felan alinir iyi kadro yapilir ya

GSC Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi olarak @Hidayet Sarıdağ @Hakan Duz tavsiyemi yazdim. Kilit rakam 10

Senin gibi biatcilar oldugu surece, boyle rezil olmaya devam ederiz. Terim ve biatcilari bu kulupten silinecek, vasifsiz hic bir kalitesi olmayan adamlar bu kulupte isi yok.

Yasin diye bos bir fizik kondisyoner getirdi, torpille bakti gordu yapamiyor, apar topar italyan getirdi.

daha da yazarimda, biatciyla konusmak zor.

Futboldan uzaksiniz, Terimspora tutmaya devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt