- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Hee var miFalcao mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee var miFalcao mu
Seri> Mensahorta saha![]()
Falcao muzmin sakat elde kaldı kabullenelimHee var mi
Müzmin sakat son 3 sezonda 90+ maca cikmazdi bos yapmayalimFalcao muzmin sakat elde kaldı kabullenelim
Hayırlı olsunBenzemaaaaaa
22 milyondan bi kuruş aşağı olmaz. cenk denen kamilden ucuz olamaz luyindamaKongolu stoper Christian Luyindama için Everton'un 12 milyon euro bonservisi gözden çıkardığı öğrenildi. (A Spor)
Müzmin sakat son 3 sezonda 90+ maca cikmazdi bos yapmayalim
1 sezon öncesi 31-32 maca cikmaz. Yine kafana vurabilirsin . Istersen daha sert vur
Acl olayi mahfetti22 milyondan bi kuruş aşağı olmaz. cenk denen kamilden ucuz olamaz luyindama
Senin kafana vurmayım1 sezon öncesi 31-32 maca cikmaz. Yine kafana vurabilirsin . Istersen daha sert vur
XdSenin kafana vurmayım
2 seneye euro 20 tl olur bir 0 atarız olur 2 tl al sana akp sempatizan mantığı geçenlerde aldım bu cevabı peki o zaman asgari ücretle kaç euro alırım veya çeyrek altın alırım dedim beyin error burayı çalışmamışlarReis, sam da Cuma namazi kildigi gun Euro yu 2 ye indirecekmis.
Cehalet ve takim tutar gibi partizanlik bizim ulkenin gercegi maalesef.2 seneye euro 20 tl olur bir 0 atarız olur 2 tl al sana akp sempatizan mantığı geçenlerde aldım bu cevabı peki o zaman asgari ücretle kaç euro alırım veya çeyrek altın alırım dedim beyin error burayı çalışmamışlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Epureanu fizik yapın çok iyi, senin oyun tarzını ve aklını beğeniyorum."
rtaş terimin bu döneminden yani tudor sonrası 2.5 senesinden memnun musun