Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok gereksiz bi yorum olmuş renkdaş ,hiçbirsey insan sağlığından önemli değildir.
Almayalım o ayrı , ama bu sakatlığı kısmen yaşamış biri olarak gerçekten Allah kimsenin başına vermesin derim.
Seni de kırmadan bu konularda hassas olduğum için belirtmek istedim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çapraz bağ kopmasını çekmeyen anlamaz 5-6 ay oldu ameliyat olalı zor süreç

Küme düşme kaldırdı.

Gökhan Dinç yazdı az önce. Birazdan resmi açıklama yapılacakmış.

Umarım Avrupa’ya katılamayız.

nasıl olur?

3ccf023ac56744f99b691f279c7c4d1e694642.jpg

Lan bu alıntıdan sonra bildirim gelmemesi beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Forumda artificial intelligence uygulamasina gecilmis. Forum önceden alıntıları screenleyip ona gore bildirim yolluyor. Forum yönetimini kutlarim. Şansa denk geldim buna simdi
Yolla o zaman. Göklerden gelen bir karar ile denk geldin.

Maicon olayinda aklima takilan o para ile Kaan alinacak denmesi. Normal sartlarda suanda bile alabiliriz

yil sonuna kadar transferde gelir-gider dengesini tutturman lazim

yani simdi 5 milyon yaz dönemi fazla harcadiysan kis döneminde 5 milyonluk oyuncu satip dengelemen lazim

suan kaan ayhan icin 2-2.5 bonservis ödememizi engelleyecek bir durum yok

yil sonuna kadar transferde gelir-gider dengesini tutturman lazim

yani simdi 5 milyon yaz dönemi fazla harcadiysan kis döneminde 5 milyonluk oyuncu satip dengelemen lazim

suan kaan ayhan icin 2-2.5 bonservis ödememizi engelleyecek bir durum yok

Eksi 5 milyonda olursan her yeni bonservisli aldigin oyuncuyu UEFA listesine yazabiliyormusun?

Bu arada kdumun Al Nasrı haftaya çarşamba günü tamam/devam maçına çıkıyor Al-Hilal ile.

O yüzden ısrar ediyor olabilirler. Stoperleri yok gibi.

Ama bonservissiz gel diye ısrar ediyorlar ise canları cehenneme.

Küme düşmenin kalkması gayet iyi haber kulüpler gidip sezonda 30 maçı zor kaldıracak emekli ya da kronik sakat adamlara tonla para vermeyi düşünmezler üstüne de rotasyon konusunda önemli hale geliyor artık herkes akıllı olması lazım gençlerinde süreleri artacaktır

Berna başgan Mensah için 6-7 milyon euro ister artık.

Iyi oldu iyi. Kimse almaz ellerinde patlar. Değeri en fazla 2 milyon artı Ahmet Çalık.

Kayseri: Ahmet Çalıksız 1.5 kabul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt