Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
alt ligde büyük kaos çıkacak adamlar biz eşşek miyiz final maçı oynuyoruz diyecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın kardeşim sağlık üzerinden yorum yapmam tabi fenerliler dışındaÇok gereksiz bi yorum olmuş renkdaş ,hiçbirsey insan sağlığından önemli değildir.
Almayalım o ayrı , ama bu sakatlığı kısmen yaşamış biri olarak gerçekten Allah kimsenin başına vermesin derim.
Seni de kırmadan bu konularda hassas olduğum için belirtmek istedim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beinsports talebi olabilir. ne kadar fazla maç o kadar fazla yayın o kadar fazla paraKüme düşmenin kaldırılması yanlış olur o zaman şampiyon da ilan edilmesin
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kupada hemen eleniyoruzSeneye 40 lig maci + 12 avrupa maci desek( katılırsak elemeler ile ) + 6 tane falan kupa. Rahat 60 maç yapacağız. Bu lig bitmez
kupada hemen eleniyoruz
uefaya gitmiyoruz
etti sana 35-36 mac
aynen ortalık karışacak gibi gözüküyorOldu olacak 1. ligde playoffa katılan takımları da yükselmiş sayalım.
25 takım filan oynayalım ligi , onların suçu ne ?
bu haysiyetsizler yabanci sinirinda biz karar verdik oldu bitti diyip simdi bir kac kestane kulüp istedi diye küme düsmeyi kaldiracaksa isimiz varReis kafadan lig maci 40 tane. Yani en iyi ihtimal 46 mac falan kesin
transferi yönetim ve fatih terim yaparsa böyle olurEkli dosyayı görüntüle 87059
Ekli dosyayı görüntüle 87061
Ekli dosyayı görüntüle 87060
13 milyona alinmasi skandal, 30 gol ile gol krali oldugu ve sampiyon oldugu sezon sonrasinda satilmamasi da skandal. Yonetim oyuncu satisi konusunda inanilmaz kotu.
Sayin cumhurbaskanimizdan hayirlara vesile olacak bir karar cikar umarim, tek umidimiz ve temennimiz budur.TFF’de toplantı sona erdi.
TRT SPOR
Sonuç ne ulan?!TFF’de toplantı sona erdi.
TRT SPOR