Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Al-Hudaifi: "Ligi böyle yayınlamak kolay değil. Biz kulüplerin ortağıyız, federasyonun ortağıyız. Türkiye Ligi'ni 108 ülkede tanıtıyoruz. Bu karar benim için büyük sürpriz oldu. Ligi de olumsuz etkileyecek bu iş."
1596039266565.webp

Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Al-Hudaifi: "Ligi böyle yayınlamak kolay değil. Biz kulüplerin ortağıyız, federasyonun ortağıyız. Türkiye Ligi'ni 108 ülkede tanıtıyoruz. Bu karar benim için büyük sürpriz oldu. Ligi de olumsuz etkileyecek bu iş."
gorevınden alınabılır

Adil ve berna nın gönlü olsun diye ipleri kopardı adamlar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ercan taner neden bu kadar tepkili :-)

La su hamza hocayi pas pas ettirmeyin Allah aşkına,fatih hoca yol göstersin.hamza 7 ayda 3 kupa aldi,degerini bilmiyolar.duzgun bi takımla 2 sene falan bi devam etsin de ne yapacak bakalim

Screenshot_20200729-193058_Chrome.webp
olur da marcao falan giderse alalim kimse salca olmadan.scout ekibi izleyip begendi yetenekli diyolardi bikac ay once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt