GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 21

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,2K
Sayfa
21/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bayagi fark vardi farki gectim ,Hagi sene basinda pesin alirdi tum alacagini o kadar yani

Tabiki Sneijder 'den bir Hagi olmasini beklemeyelim ,kapasitesini sahaya yansitsin yeter

Bir tane kanat-forvet karisimi birini alacakmisiz bakalim kim olacak

Yok ben sadece Haginin diğer futbolcularla aldığı ücret olarak aralarında oluşan farkı merak ettim.

Hagi zamaninda futbolda paranin anlami bugünün futbolunda gibi degildi.

Örnek veriyorum.. zamaninda Interin en iyi orta saha oyuncularindan Recobanin en yüksek piyasa degeri 14-15 Milyon Avroydu. Yillik ücreti brut 2.5 milyon avroyu geçmezdi.

Recoba - Sneijder.

[video=youtube;Wix_xuQTFvE]https://www.youtube.com/watch?v=Wix_xuQTFvE[/video]

yok cl'de forma # degisikligi yasakmis

1 numara giymesi de yasak. 1 numarayı sadece kaleci giyebilir CL kurallarına göre.

19.08 From the group stage, all registered players, including those registered at a later stage, must wear set numbers (on shirts and shorts) between 1 and 99. If the number 1 is used, it must be worn by a goalkeeper. No number may be used by more than one player on a team and no player may use more than one number in the course of a season.

https://www.uefa.com/MultimediaFile.../Regulations/01/79/68/69/1796869_DOWNLOAD.pdf

Sayfa 31

İlk boldladığım kısımda 1 numara meselesi yazıyor, diğerinde ise bir futbolcunun bir sezonda birden fazla numara ile oynayamayacağı yazıyor.

BAQsQkjCQAMNAru.jpg:large

amrabatın fotoğrafına yapılan şop gibi geldi ama

Sneijder severler günaydın.

1 numara giymesi de yasak. 1 numarayı sadece kaleci giyebilir CL kurallarına göre.

İlk boldladığım kısımda 1 numara meselesi yazıyor, diğerinde ise bir futbolcunun bir sezonda birden fazla numara ile oynayamayacağı yazıyor.

Bu işten para kazananlar senin kadar araştırmıyor Talha. :ka21:

İhtimal dahi vermiyorum ama gelirse en fazla ben sevineceğim.

Ağlayabilirim.

cuma gunune kadar izin istemisti..bugun cuma....SİMDİ BANA PAZAARTESİYE KADAR İZİN VERİN DEMİS SNİJDER...

ADAM BESBELLİ OYNAMA İSTEDİGİ PREMİER LİG DEN TEKLİF BEKLİYORKİ BİZİ ERTELEYİP DURUYOR...

KAYNAK : FANATİK

Bugün büyük gün her şey istediğimiz gibi olur umarım.

BAQsQkjCQAMNAru.jpg:large

amrabatın fotoğrafına yapılan şop gibi geldi ama

Fotonun orjinali kimin bilmiyorum ama şop gibisi yok bildiğin şop gögsünden boynuna doğru uğradığı renk değişimi bukalemunu bile şaşırtacak derecede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri