Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla ben Ingiltereden Korkmuyorum Fener den Korkuyorum .

Birisi celme cakicaksa Fener cakar baska da kimse cakamas.

Azizin durumu ve Fenerin durumu zaten ortada . Son anda Snyder alip sene sonuna Kadar zaman kazanmis olur Aziziye.

Ingiltereden gercek isteyen biri olsa cokdan bu is bitmisdi diye dusünüyorum.

Sneijder gibi bir futbolcu kaos ortamına hayatta gitmez.

Gitmesi için ya aklından zoru olması lazım ya da emekli

Aynen şimdi baktım Amrabat olduğu aşikar ama o nasıl bir yanma/bronzlaşmadır ilk defa karşılaşıyorum neyin kafası acaba:)

Bildiğin amele yanığı. Olimpiyat maçlarından sonra çekilmiş bir foto o. O sıcakta forma ile maç yapınca bu hali alıyor insanoğlu :)

Valla ben Ingiltereden Korkmuyorum Fener den Korkuyorum .

Birisi celme cakicaksa Fener cakar baska da kimse cakamas.

Azizin durumu ve Fenerin durumu zaten ortada . Son anda Snyder alip sene sonuna Kadar zaman kazanmis olur Aziziye.

Ingiltereden gercek isteyen biri olsa cokdan bu is bitmisdi diye dusünüyorum.

C.l.ye giden takım istiyor sneijder

Bugün öğlen dışarda olacağım geçen schalkeyi çektiğimizde haberim yoktu okulda sevinenleri görünce anladım.Bugün de aynısı olur inşallah.:D

Sneijder gibi bir futbolcu kaos ortamına hayatta gitmez.

Gitmesi için ya aklından zoru olması lazım ya da emekli

Valla bilmem .

Bizden 20% fazla para bazip bide Kuytun yag cekmesi belki Snyderin aklina celebilir.

Simdi bilmedigimiz bi olay var.

Snyder Yanliz Para pesindemi yoksa geliceginemi bakiyor. Adam herseyi kazanmis zaten adam Tok sayilir .

Nazil bir Motivasiyonu oldugunu bilmiyorum.

Valla bilmem .

Bizden 20% fazla para bazip bide Kuytun yag cekmesi belki Snyderin aklina celebilir.

Snyder Yanliz Para pesindemi yoksa geliceginemi bakiyor. Adam herseyi kazanmis zaten adam Tok sayilir .

kazandığın itibarı kaybetmek istemessin herhalde.

şu anda fenerin avrupadaki itibarı yerlerde bu şike olayları vs.

montp başkanı bile adamlarla dalga geçti

İnter antrenmanını takip edin eğer bugün antremana çıkmazsa geliyor.:trollface:

Valla bilmem .

aziz şimdi planlar yapıyordur %100 eminim. bu transfer olursa bunun konuşulmamsını nasıl sağlayabilirim diye. mutlaka ya bi kaos ortamı yaratacak yada, gidip böbreğine kadar satıp ronaldoyu falan getirme girişimi yapabilir. o kadar psikopat bir adam bu aziz

Bu kacinci baslik la benim bildigim 3 oldu :D

Bugun 13.30 da inter baskani basin toplantisi yapacak

Valla bilmem .

Alırsa alsın fener eğer amaçları biz almayalım diye ihtiyacı olmadığı halde böyle bir transfer yapmaksa uzun vadede kendilerine olan olur biz bugün üzülürüz ama yarın dalga geçen oluruz problem değil. Ben yinede şike olayı yüzünden + cl de oynamadığı hatta önümüzdeki yıllarda da oynayamayacığından dolayı feneri hiç bir paraya tercih etmiyeceğini düşünüyorum eğer amaç direk para olsaydı giderdi rusya ya katara önemli olan benim anladığım kadarıyla kendine en yüksek para veren cl ligi takımında oynamak.Galatasaray da avrupa da yavaş yavaş yerini geri almaya başlayan ayrıca türkiye ligini eline almış bir takım burası objektif bakınca bir de vereceğimiz parayı düşününce gerçekten güzel bir tercih olabilir ayrıca burada sneijder gibi bir oyuncuya gösterilecek sevgiyi de düşünürsek.

aziz şimdi planlar yapıyordur %100 eminim. bu transfer olursa bunun konuşulmamsını nasıl sağlayabilirim diye. mutlaka ya bi kaos ortamı yaratacak yada, gidip böbreğine kadar satıp ronaldoyu falan getirme girişimi yapabilir. o kadar psikopat bir adam bu aziz

Aynen bende bunu dusünüyorum.

Fener hic bir zaman akilli is yapmiyor derleri yanliz GS ne yaparsa daha iyisini yapabilmek veya GSye zarar verebilmek.

Aziz seskin ve uzlu oturup bekledigini zannetmiyorum adamin egosuna ters.

100 de 100 Snydere teklif yapip en azindan Fiyat artirmaya falan denemisdir veya denicekdir .

kahvaltı da ne yicem diye düşünüyorum

Arkadaslar tek ciddi rakip Tottenham. Onun disinda kimseden cekinmeye gerek yok. Hele ki Fenerden. Tottenham'in da dezavantaji CL'e gitmiyor olusu ve Europa League'de de Sneijder'i oynatamayacak. Acikcasi Sneijder'in Avrupa sahnesinde yer alamayacagi bir takimi kabul edeceginden yana ciddi suphelerim var. Onun akli asil Van Persie ile beraber oynamakta ama Manu da ona takimda en cok kazanan futbolcu Rooney'nin ucretine yakin bir maas vermek istemiyor. Kaldi ki Sneijder'in oynadigi bolgede Kagawa, Anderson, Cleverley, Carrick, Giggs gibi (ve daha nicesi) gibi dunya capinda oyuncular var. Bunlarin arasindan Sneijder'in forma sansi bulmasi imkansiz olmasa da duzenli degil rotasyon bazli olur.

Tum bu faktorler goz onune alindiginda Sneijder'in onunde Galatasaray kadar iyi baska bir alternatif su an icin mevcut degil. Hem iyi para alacagi, hem az vergi odeyecegi, hem dogrudan oynayabilecegi, hem CL'de oynayan, hem duzenli forma bulabilecegi herseyden ote onun beklentilerini de karsilayabilecek ikinci bir takim yok gibi. Olanlar da (Real, Barca, Bayern, vs) Sneijder'e sicak bakmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt