Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Günaydın ağalar,

Bugün o gündür umarım!

beklenti çok büyük gelmezse foruma 1 hafta giremeyiz :o

yönetime sallayanlar küfürler falan baya kötü olur buralar...

Re: Transfer Nöbeti

Bugün geleceği haberi zaten yalanlandı, boşuna kendinizi heder etmeyin. Bence bu iş pazartesi olumlu ya da olumsuz netleşir.

Daily Mail'in bikaç gün önceki haberini paylaşmışlar. Sneijder'ın İngiltere'de oynamak istediği haberi.

talha resi öylede, sürekli güncel tutuyorlar haberi. beni düşündrümeye başladı bu..

hiçbir resmi ağızdan olumlu ve olumsuz bişey yok şuanda.. bülent tulun 24 saat demesi dışında beni diğer dedikleri umrumda değil..

Valla Türkiye'den başka bir takıma gitmezse benim yönetime söyleyecek hiç bir sözüm yok hatta teşekkür bile ederim vizyonu bu kadar yukarı çektiler diye.

Sonuçta Sneijder Türkiye'de oynamayı seçer seçmez onu bilemem, neden seçmiyorsun da diyemeyeceğime göre çok çok umutlanmadan beklemek lazım.

günaydın arkadaşlar :) iyi gelişmeler yok sanırım

Teyakkuz'da bekliyorlardır Nurullah.

şu kap olayı olmasa durum farklı olurdu.

aslında benim fikrim şu kapa bildiriyorsan alacaksın.fakat bizde öyle değil çok üzüldük son 1.5 sene içinde taraftar bu olayı kaldıramaz bence..bende dahilim yani bunun içine :o

şu kap olayı olmasa durum farklı olurdu.

aslında benim fikrim şu kapa bildiriyorsan alacaksın.fakat bizde öyle değil çok üzüldük son 1.5 sene içinde taraftar bu olayı kaldıramaz bence..bende dahilim yani bunun içine :o

Doğru söylüyorsun. Son 2 gün'e kadar bende pek inanmıyordum. Ama iki gündür verilen demeçler,yapılan açıklamalar ister istemez heyecanlandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt