Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transfer öyle veya böyle gerceklesecek ama lütfen Baskan bidaha sen transfere karisma ve transfer döneminde bir ay ceneni tut.

Fatih Hoca inşallah Sneijder'in ağırlığı altında kalmaz yani onu yönetebilir. Ayrıca Sneijder'i istememesine rağmen getirilmesi, hocanın geçenki basın toplantısındaki meydan okuyuşuna bir cevap gibi duruyor. Abdürrahim Albayrak neredeyse ağlayacaktı geliyor diye, belli ki hoca çok rahatsız.

Dizide ölen adamın gerçek hayatta cenaze namazını kılanlardan Sneıjder in eşine saygı göstermesini beklemeyin

niye halen twiterdan mesaj gosteriyorsunuz? albayrak demedimi sneijderin kararini bekliyoruz? sneijder bizim yoneticileri degilde twittercilere mi soyleyecek? cogu sahtekar.

O zihniyet derken?

Ordaki olayın yanlışını veya doğruluğunu tartışmak istemiyorum ama

O olayın bizi neden rezil edeceğini iştirak edemiyorum açıkcası?

Müslümanlar yine ayaklandı başlıkları yeterince onur kırıcı ki bu tür başlıkları çok görürüz. Gelen adam sıradan biri olsa pek haber olmazdı ama söz konusu Sneijder'in eşi olunca imajımız zedelenir.

grup falan denılınce anlamıstım zaten kamılde bırseyler oldugunu :asd:

Müslümanlar yine ayaklandı başlıkları yeterince onur kırıcı ki bu tür başlıkları çok görürüz. Gelen adam sıradan biri olsa pek haber olmazdı ama söz konusu Sneijder'in eşi olunca imajımız zedelenir.

Bu konuda senin gibi düşünmüyorum, olayı da fazla uzatmak istemiyorum.

Nöbete devam edelim.

Fatih Hoca inşallah Sneijder'in ağırlığı altında kalmaz yani onu yönetebilir. Ayrıca Sneijder'i istememesine rağmen getirilmesi, hocanın geçenki basın toplantısındaki meydan okuyuşuna bir cevap gibi duruyor. Abdürrahim Albayrak neredeyse ağlayacaktı geliyor diye, belli ki hoca çok rahatsız.

Mourinho neden CR7 den rahatsız değil ? Ferguson neden Rooney'den rahatsız değil ? Villanova neden Messi'den rahatsız değil ? Hocanın Sneijder'i istememe ve rahatsız olma lüksü yok.

Bu akşam kim sabahlıyo benimle? Parmakları göreyim????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt