Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yeter be Sneijder gel, küfredeceğim kendimi zor tutuyorum. Hayatım mahvoldu, finallere çalışamıyorum, film izleyemiyorum, kitap okuyamıyorum. Çayım bitiyor içeri gidip dolduramıyorum, üç gündür tuvalete gitmedim, iki gündür su içmedim.

:lol::lol::lol::lol:

Twitterda güvendiğim kişilere hep olumlu haberler gelmiş. İster inanın ister inanmayın.

Bu kadar gerilecek ne var anlamadım 2 sene önce zapata geliyordu. Aksine gelmese bile mutlu olmamız lazım takımımız dünya çapında isimlerle görüştüğü için. Bu kadar gerilmek gereksiz ve boş.

Ali Kırcanın Ali Sami Yene Veda şiirini dinliyorum şuan video'da süper. Ağlayacam lan :sad007:

Şimdi gallavi bir küfür edicem şu takım içi dengeler ile ilgili lafa sende dünya kupası oyna sen de ŞL yi kazanan takımın en önemli futbolcusu ol sana da bayılsınlar parayı.Eğer bizim futbolculardan herhangi biri ben 2 küsür alıyorum Sneijder 4 küsür alıyor başlarım böyle işe derse kim olursa olsun o adam kendine profesyonel demesin he kalkıpta saçma sapan bir adama 4 verirsin o zaman haklıdırlar ama bu Wesley Sneijder.

Ynt: Transfer Nöbeti

Hursut gelse boyle heyecan yapmazsiniz:cool:

ulan ağlayacam gel be insafsız gel :sad007::sad007::sad007:

Taffarel

Capone - Bülent - Popescu - Hakan

Okan - Emre - Suat

Hagi

Arif - Hakan

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Riera

Hamit - Melo - Selçuk

Sneijder

Burak - Elmander​

Şimdi gallavi bir küfür edicem şu takım içi dengeler ile ilgili lafa sende dünya kupası oyna sen de ŞL yi kazanan takımın en önemli futbolcusu ol sana da bayılsınlar parayı.Eğer bizim futbolculardan herhangi biri ben 2 küsür alıyorum Sneijder 4 küsür alıyor başlarım böyle işe derse kim olursa olsun o adam kendine profesyonel demesin he kalkıpta saçma sapan bir adama 4 verirsin o zaman haklıdırlar ama bu Wesley Sneijder.

Yalan o işler ya takımın nabzını tutuyorlar o kadar.

Evde yatılı misafirlerimiz var öyle sinirliyim ki hepsini kesebilirim. Yarın Sneijder gelmezse benim katil olduğumu gazete manşetlerinden öğrenirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt