Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Milano'da İtalya hava yollarında son contacı olarak uçak bakım ekibinde görevli arkadaşım Pier Luci Stephan schweinsteiger biraz önce beni aradı ve Sniejderin İstabul'a hareket eden bir uçakta oldugunu söyledi ve ardından uçak kalkmadan önce çektiği fotoğrafı benimle paylaştı. Ayrıca Sniejderin uçak kalktıgı esnada kendisine eliyle 3 işareti yaptıgını söyledi. Buradan anlıyoruz ki sözleşme 3 yıllık. Hayırlı olsun.

huz8n.jpg

Milano'da İtalya hava yollarında son contacı olarak uçak bakım ekibinde görevli arkadaşım Pier Luci Stephan schweinsteiger biraz önce beni aradı ve Sniejderin İstabul'a hareket eden bir uçakta oldugunu söyledi ve ardından uçak kalkmadan önce çektiği fotoğrafı benimle paylaştı. Ayrıca Sniejderin uçak kalktıgı esnada kendisine eliyle 3 işareti yaptıgını söyledi. Buradan anlıyoruz ki sözleşme 3 yıllık. Hayırlı olsun.

huz8n.jpg

yaratıcılıkta sınır tanımıyorsunuz:asd:

huz8n.jpg

helal beee

huz8n.jpg

yalan haber veren banlanmıyormuydu bu forrumda

Cuma namazına kadar geleydin bari aklımız sende kalmazdı be portakal. :)

Bugün gelecek haberleri asparagas bence

Bugün açıklansın da Pazartesi gelse de olur :)

Kararını versin yeter bana; sneijder bizde diye resmi açıklama yapılsında adam haftaya gelsin o da olur be kardeşim.

Bugün gelip gelmeyeceği belli olur en azından. Zaten bugün açıklanmazsa olumsuz seneryolar başlar red etti gibi

En azından sarkmasın ya olmayacaksa da başka isimlere yönelmek için vaktimiz olsun 11'i oldu ayın.. Allah Korusun gelecek bir olumsuz cevap bizi acayip sıkıntıya sokar bu sefer gidip panik transferi yapmak zorunda kalırız.

En azından sarkmasın ya olmayacaksa da başka isimlere yönelmek için vaktimiz olsun 11'i oldu ayın.. Allah Korusun gelecek bir olumsuz cevap bizi acayip sıkıntıya sokar bu sefer gidip panik transferi yapmak zorunda kalırız.

Yapmayız. O konuda kesinlikle terim faktörü devreye girer, geçen sene shaqiri gelmedi ama biz milyonları salak bir adama saçmadık.

Sneijder gelmezse ve çıta oysa; yaza kadar beklenir ve ona yakın bir adam alınır bence.

Herkes aportta mı bekliyor? Baya sakin buralar :)

yeterki imzalasin .nezaman istanbula gelirse gelsin

Kigili'nin soyledikleri dogru ama kendilerinen gelen 8 milyon euro'yu belirtmeyi unutmus :) Maliyetin bir kismi fenerden :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt