Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aha taraftar yavaş yavaş kafayı yemeye başladı.. :sad007:

[video=youtube;c-O3-JiHd5Y]https://www.youtube.com/watch?v=c-O3-JiHd5Y[/video]

Valla ben Ingiltereden Korkmuyorum Fener den Korkuyorum .

Birisi celme cakicaksa Fener cakar baska da kimse cakamas.

Azizin durumu ve Fenerin durumu zaten ortada . Son anda Snyder alip sene sonuna Kadar zaman kazanmis olur Aziziye.

Ingiltereden gercek isteyen biri olsa cokdan bu is bitmisdi diye dusünüyorum.

Fenerden korkan gözümde Aslan olmaz. Hiçbir alanda. Hele ki şikeye bulaşmış Azizenin fenerinden korkan bir Aslan asla. Ali Şen dönemini bir parça anlarımda. Neyse sabah sabah böyle yazıları görünce asabım bozuluyor.

aziz şimdi planlar yapıyordur %100 eminim. bu transfer olursa bunun konuşulmamsını nasıl sağlayabilirim diye. mutlaka ya bi kaos ortamı yaratacak yada, gidip böbreğine kadar satıp ronaldoyu falan getirme girişimi yapabilir. o kadar psikopat bir adam bu aziz

Ronaldinho'yu falan dener.

Azizin çapı ne ki yurtdışında, burada 2-3 sonradan görme tiple bir şike çetesi kurup kendini birşey zannetti diye, ne korkuyosunuz adamdan, adam kendinden korkuyor kaç yıl yatacam içeride diye.

Kigili'nin soyledikleri dogru ama kendilerinen gelen 8 milyon euro'yu belirtmeyi unutmus :) Maliyetin bir kismi fenerden :) :)

tek kelimeyle hazımsızlık bu Kığılının açıklaması.

son 1 yılda fener tam 40 milyon eur boservis verdi. biz ise 22 milyon eur.

bu ülkeden 5 para etmez topçulara milyonlarca eur verip çıtayı yükseltenler onlar. şimdi uefa kriterlerini mi düşünür oldular.

hem biz onlar gibi şikeye de bütçe ayırmıyoruz tüm kaynaklar sneijdere :b5:

Aha taraftar yavaş yavaş kafayı yemeye başladı.. :sad007:

[video=youtube;c-O3-JiHd5Y]https://www.youtube.com/watch?v=c-O3-JiHd5Y[/video]

ultraaslan kluple baglantılı bir taraftar grubu...bu besteyi gercekten onlar yapmıssa bu is bitti demektir...Ama ben gs liyim diyen her salak kendini UA olarak gosteriyor forumlarda websitelerinde..bunu yapanda onlardan biridir gibime geliyor

Hergün vardır zaten tarifelidir o.

Onu demek istedim işte :D Komik komik yorumlar yazmasak daha akılcı ve iyi niyetli olsak çok mu zor anlamıyorum ki. Sabahın erken saatleri "işte bugünde gelmez" diyen var. Ulem sanki senle beraber mesai yapacak adam durun daha gün yeni başlıyor. Akşam üzeri haberler gelmeye başlar. Yarında gelir-gelmez göreceğiz.

Bu başlık Galatasaray tarihinin en sansasyonel transferine tanıklık etcek inşallah :cool:

Herkese günaydın

Günaydınlar, herkese hayırlı cumalar.

Dananın kuyruğu kopmak derler ya harbiden öyle bugün neler olacak bakalım, saatler, dakikalar geçmez şimdi :)

WESLEY SNEİJDER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt