Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ortada bir anlaşmazlık olduğu kesin ve bana göre Fatih Terim bu transfere sıcak bakmıyor. Nasıl söylesem daha amatör ruhlu oyuncular istiyor gibime geliyor. Geçen gün basın toplantısında Biz eski kariyerleri olan futbolcuları kabul eden bir teknik ekip değiliz demeside bana bunu düşündürtüyor. Fakat bu sözü çok yanlış bir zamanda söyledi bana göre. Takıma bakarsak şayet, Tahmini rakamlar yazıyorum. Elmander (30) Melo (29 ya da 30) Eboue (29) Riera (30) Umut bulut (29) Hamit (30) Bunların çoğu eski ve kariyerleri olan oyuncular. Ve şuan Galatasaray forması altında oynuyorlar. Sen bunlara bakarak sneijder gibi birine olmaz dersen o zaman kendinle çelişirsin. Açıkcası ben bu transferin eğer gerçekleşirse Ünal aysalın istediği için aldığını düşünüyorum. Az önce de yazdığım gibi bir rivayete göre Haginin galatasaraya gelmesinide istememiş Fatih Terim. Faruk süren, ben alırım sen ister oynatırsın ister oynatmazsın demiş. Buna benzer bir durum mu söz konusu acaba. ne diyorsun abi ?

FT gergin muhtemelen. İstediğini yaptıramadığı için belki de bunları söyledi ama amatörce bir açıklama seninde dediğin gibi. Bu lafı diyen adam zaten Kaka'yı Drogba'yı istemez. Bir de saçma birşey. Eğer ki bu sorunu FT yapıyorsa, ben Sneijder manyağı değilim, vizyon transferlerini kabullenecek ya da gidecek net söylüyorum.

Arkadaşlar biz iyi olduğumuz kadar düz bir takımız şuan. Bunu hepimiz kabullensin. Yahu Emre-Engin en talent isimler bu takımda düşünün yani Sneijder gibi bir oyuncu şarttı. Prestij için bu tip 1-2 oyuncu alır büyük hedefleri olan takımlar. FT bıraksın -eğer sorun yapıyorsa- bu işleri cidden diyorum bunu. Milan'a hak verir hale gelirim bir anda. Düz düz herkes düz. Kendi içimizden oyuncu çıkarmak 1-2 yılda olacak iş değil. Bu tip oyuncu getirirsen bu işe model yaratırsan elindeki gençlerin de kalitesi artar ufku açılır.

Örnek: Hagi - Emre. Sev ya da sevme Emre iyi bir oyuncudur. Karaktersizdir ama iyidir. Emre'yi Emre yapan da Hagi'dir-Galatasaraydır. Onu özel çalıştırmıştır.

Habere göre; Sneijder'in menejeri tarafından doğrulandığı şekilde Inter ile Galatasaray anlaşmış, ve sadece bonuslar ve küçük detaylar kalmış kişisel anlaşmanın da tamamlanması için.Sneijder Galatasaray'a çok yakınmış.Ve bilindiği gibi 5 Milyon Euro maddesi mevcutmuş.

Şu başkanla sorun kısmına gelim hemen. Fatih Terim sneijderi madem istemiyor diyen arkadaşlar Başkan'ın açıklamalarında transfer listesinin üstünde neden o vardı madem. Saçmalıyorsunuz olay çıkartmaya çalışanlara kanmayın.

Beyler şöyle bi teorim var

Irmak doğru söylüyor desek

Gs - İnter ve Sneijder ile anlaştı imzalar atıldı ancak Sneijder ile İnter arasında problem çözülmediği için böyle protokol yapılmış olabilir mi bilemiyorum kafam karıstı

söyledikleri aynen senin çıkarımın gibi kardeşim.. biz iki tarafla da anlaştık, sneijder sadece inter ile reklam anlasmaları yüzünden falan henüz anlaşamamış

Arkadaşlar Abdürrahim Albayrak açıklamasını dinledim şimdi TRT yaptığı Fatih hoca bu adamı kesinlikle istemiyor Abdürrahim yüzünden belli herşey takım içi dengeler falan başkanla arasında kesin bence bu transfer yüzünden sorun var

hadi be ordan. biraz mantıklı yazalım. sneijder'i dünya üzerinde istemeyecek hiç bir t.d. yoktur.

:) Sabahtan beri kolpacların twitlerini paylaşıyorsunuz.. Bu da benim twitim..Ciddiye alıp konuşulmasını umuyorum.:):)

Bakın Seten'in taktiğidir Galatasarayın bir transferinde hemen o çıkar ortaya ve ilk mesajı hep "Sevinsin Galatasaraylılar,x kişi geldi " falan olur..Aradan günler geçtikçe olumsuza döner mesajları ve sonunda yönetimin bilmemne hamlesi yüzünden olmadıya getirip taraftarı yönetime yada hocaya kışkırtır..Çok seviyesiz bir tiptir hiç bir şekilde buraya tek mesajını taşımayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt