- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Cevap: Transfer Nöbeti
En altta sağ tarafta takibi bırak yazıyor kardeşim. Bence çok cazip bir seçenek
En altta sağ tarafta takibi bırak yazıyor kardeşim. Bence çok cazip bir seçenek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FT gergin muhtemelen. İstediğini yaptıramadığı için belki de bunları söyledi ama amatörce bir açıklama seninde dediğin gibi. Bu lafı diyen adam zaten Kaka'yı Drogba'yı istemez. Bir de saçma birşey. Eğer ki bu sorunu FT yapıyorsa, ben Sneijder manyağı değilim, vizyon transferlerini kabullenecek ya da gidecek net söylüyorum.
Arkadaşlar biz iyi olduğumuz kadar düz bir takımız şuan. Bunu hepimiz kabullensin. Yahu Emre-Engin en talent isimler bu takımda düşünün yani Sneijder gibi bir oyuncu şarttı. Prestij için bu tip 1-2 oyuncu alır büyük hedefleri olan takımlar. FT bıraksın -eğer sorun yapıyorsa- bu işleri cidden diyorum bunu. Milan'a hak verir hale gelirim bir anda. Düz düz herkes düz. Kendi içimizden oyuncu çıkarmak 1-2 yılda olacak iş değil. Bu tip oyuncu getirirsen bu işe model yaratırsan elindeki gençlerin de kalitesi artar ufku açılır.
Örnek: Hagi - Emre. Sev ya da sevme Emre iyi bir oyuncudur. Karaktersizdir ama iyidir. Emre'yi Emre yapan da Hagi'dir-Galatasaraydır. Onu özel çalıştırmıştır.
hadi tiwtter paylaşıyonda o takipçi sayısı ne laaa:cool:
Offf beee Alpay benim o yaaa.Kendim yazdım buraya yapıştırdım. Twitter'i sadece gündemi takip etmek için kullanıyorum. Hoş kullanmıyorum desek yeridir.
.Murat Twitter kullanmıyorum normalde, sadece gündemi takip etmek için açmıştım..Önemli bir kaç kişiyi ekledim, takip ediyorum..

Arkadaşlar transfer arifesi kimse konudan atılmasın, ceza almasın, ne gerek var. Rahatsız olduğun mesajı raporlayın sadece laf yetiştirmeyin![]()
la biz yalnislikla Rodney Sneijderi almis olmiyak :trollface: birde onun stressine duselim .. agh kafam aaghh

Emrah abi sen yapma bari. Araya kaynayan birkaç arkadaşın gaz verme çalışmaları işte. Fatih Terim istemiyormuş güya, bak sen. Fatih Terim'in aklını mı okumuşlar? Sneijder gibi bir oyuncu gelmek isteyecek, hoca da istemeyecek. He oldu. Başkan hocaya sormadan kendi kafasına göre manavdan meyve alıyor sanki. Biraz mantık yahu, azcık...