- 4 Ağustos 2009
- 92.733
- 74.830
- 5.358
Cevap: Transfer Nöbeti
Fikret mala bağladı.
Fikret mala bağladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bu bir iş ise, para kazanılıyorsa ne kadar dolgun cv o kadar ücret olmalı zaten.. sneijder 5 m € bile alsa çıkıpta bir oyuncumuzun laf edememesi lazım bence. ama o profesyonellikte değiliz maalesef
Bu daha önce olmadı mı hocam ? Daha önce başkanın kendi istediği oyuncular bizim kulübe gelmedi mi? Biz bu tür şeylere yabancı değiliz. Ve ben çok açık söylüyorum. Gördüklerim ve okuduklarımdan hissettiğim şey şudur: Fatih Terim sneijderi istemiyor. oyunculuğu için değil. maliyeti yüzünden takım içi dengelerin bozulacağını düşünerek istemiyor.
la biz yalnislikla Rodney Sneijderi almis olmiyak :trollface: birde onun stressine duselim .. agh kafam aaghh

Arkadaşlar Abdurrahim Albayrak'ın videosunu izleyince herşey apacık ortaya çıkıyor bırakın duyumcuları falan mantığı olan insan herşeyi anlar.
İnter ile protokol yapmışız, oyuncu ile de parada ve şartlarda anlaşmışız ama oyuncu bizden süre istemiş eşim orda çalışıyor ailemden de onayı aliyim size dönicem demiş (ama aile falan yalan şuan menajeri başka klüplerle görüşmeler yapıyor ve bizden aldığı rakamları koparmaya çalışıyor büyük ihtimal, eğer o rakamları kopartabilirse başkasına gidicek kopartamazsa bize gelicek)
Anlayacağınız Sneijder zamana oynuyor ve süreci uzatıp başka klüplere gitmek için şansını zorluyor
KONU BU KADAR AÇIK VE NET!
Arkadaşlar Abdurrahim Albayrak'ın videosunu izleyince herşey apacık ortaya çıkıyor bırakın duyumcuları falan mantığı olan insan herşeyi anlar.
İnter ile protokol yapmışız, oyuncu ile de parada ve şartlarda anlaşmışız ama oyuncu bizden süre istemiş eşim orda çalışıyor ailemden de onayı aliyim size dönicem demiş (ama aile falan yalan şuan menajeri başka klüplerle görüşmeler yapıyor ve bizden aldığı rakamları koparmaya çalışıyor büyük ihtimal, eğer o rakamları kopartabilirse başkasına gidicek kopartamazsa bize gelicek)
Anlayacağınız Sneijder zamana oynuyor ve süreci uzatıp başka klüplere gitmek için şansını zorluyor
KONU BU KADAR AÇIK VE NET!
FT benim için baba modeli. Öz babam kadar değer veriyorum kendisine. Ancak o da insan o da hata yapar. Eğer bu doğru ise bak doğru ise diyorum kendisini gözden geçirmeli biraz. Böyle olmaz. Albayrak bir surat açıklama yapıyor falan. Amrabat'a dünya verdiler ses etmedi kimse o da vizyon transferlerine 1-2 tane de olsa anlayış göstermeli. Bize böle bir oyuncu şart. Eğer diyorum karşı çıkıyorlarsa denge diyorlarsa. Dengede neyse. Sabri dünyalar kazandı yahu. Zan yatarak kazandı. Cris nedir ? Peki Riera geçen sene yattı yahu. Ceyhun ? Melo kiralık aldığı ? Bir sürü dengesizlik sayabiliriz.
ne demişti öğle saatlerinde seref aydın
Tv8'i açın beyler..
Biri Sneijder ilk 15e girmez diyor öteki Sneijder gelmez diyor..Töbe töbe..