Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

quote_icon.png
Efe Karayel Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar Abdurrahim Albayrak'ın videosunu izleyince herşey apacık ortaya çıkıyor bırakın duyumcuları falan mantığı olan insan herşeyi anlar.

İnter ile protokol yapmışız, oyuncu ile de parada ve şartlarda anlaşmışız ama oyuncu bizden süre istemiş eşim orda çalışıyor ailemden de onayı aliyim size dönicem demiş (ama aile falan yalan şuan menajeri başka klüplerle görüşmeler yapıyor ve bizden aldığı rakamları koparmaya çalışıyor büyük ihtimal, eğer o rakamları kopartabilirse başkasına gidicek kopartamazsa bize gelicek)

Anlayacağınız Sneijder zamana oynuyor ve süreci uzatıp başka klüplere gitmek için şansını zorluyor

​KONU BU KADAR AÇIK VE NET!
Katılıyorum.İnşallah Sneijder teklifimizi kabul eder ve gönlüyle gelir , zoraki aşk da iyi değil.Haftasonunuzu internet başında heba etmeyin.Yağmurlu olacak hava ama olsun çıkın dolaşın , zira Sineijder bir açıklama yaparsa dakkasında yanınızda duran bir elemandan duyarsınız .Hoplayın zıplayan , abartılı sevinç coşkuları yaşayan insancıklar göreceğimizi umuyorum yarın istanbul sokaklarında :ayatollah:

Herkese iyi geceler.

2 saat once Sneijder bizde diye cildiriyoruz ..

2 saat sonra kolpa haberleri okuya okuya beyin sulaniyor aaah sneijderin manageri/fatihterim istemiyor / para cok verecez neoluyoo laa bize

sneijder bizim 2. ligde anca oynar dicek nerdeyse:D:D:D allahım yaa:))

Katılıyorum.İnşallah Sneijder teklifimizi kabul eder ve gönlüyle gelir , zoraki aşk da iyi değil.Haftasonunuzu internet başında heba etmeyin.Yağmurlu olacak hava ama olsun çıkın dolaşın , zira Sineijder bir açıklama yaparsa dakkasında yanınızda duran bir elemandan duyarsınız .Hoplayın zıplayan , abartılı sevinç coşkuları yaşayan insancıklar göreceğimizi umuyorum yarın istanbul sokaklarında :ayatollah:

Herkese iyi geceler.

istanbulda araba vursaa adam takla atsa kimse umrunda olmazz... sevinen adam görürsen ancak maaişına zam almıştırr:)

Olduysa, doğru ise, şöyle ise böyle ise üstünden konuşmak neden bu kadar hoşumuza gidiyor? Başkanın hocanın hayır dediği bir oyuncuyu gidip alacağına hiçbirimizin aklı kesiyor mu? Koskoca Galatasaray kulübünden bahsediyoruz, sirk mi burası?

Hocanın hataları olabilir. Hepimizin var zaten, hatasız insan yok bu dünyada. Ama hocanın istemediği bir adamın bu kulübe gelemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Bunu tartışmak bile yersiz.

Böyle dersen forumda işin ne peki ? Neyi konuşacak mutlak gerçekleri mi ? Sen biliyor musun peki mutlak gerçekleri ? FT = karizma ve güç olduğu kadar egodur. Egosu olmayan büyük adamlarda yoktur. Egonun olduğu yerde bazı saçma tavırlar olur. Çıkarım buradan.

son dakika!

sneijder yıllık ücret ve maç başınalar ve de uçak biletlerinden sonra....

son yapılan düzeltme ile ikna oldu...!

tanju keline merhem olan şu ne idüğü belirsiz, artık reklamlarından kusmak üzere olduğumuz kel merheminden kendisine de sınırsız verilme karşılığında.

Arkadaşlar Abdurrahim Albayrak'ın videosunu izleyince herşey apacık ortaya çıkıyor bırakın duyumcuları falan mantığı olan insan herşeyi anlar.

İnter ile protokol yapmışız, oyuncu ile de parada ve şartlarda anlaşmışız ama oyuncu bizden süre istemiş eşim orda çalışıyor ailemden de onayı aliyim size dönicem demiş (ama aile falan yalan şuan menajeri başka klüplerle görüşmeler yapıyor ve bizden aldığı rakamları koparmaya çalışıyor büyük ihtimal, eğer o rakamları kopartabilirse başkasına gidicek kopartamazsa bize gelicek)

Anlayacağınız Sneijder zamana oynuyor ve süreci uzatıp başka klüplere gitmek için şansını zorluyor

ve Fatih Terim Sneijderi bizim istediğimiz kadar istemiyor, ama hayır da diyemiyor ve o yüzden dengeleri sarsmadan gelecekse gelsin demiş...

Klavyen dert görmesin hocam. Nedense belirli kişilere dair bir şeyler söylediğimiz zaman forumda bazı arkadaşlar savunma sistemine geçiyor.

Bankasyadan 40 tane Sneijder bulurum.

Hafızam beni yanıltmıyorsa ki o zamanlar bende ergendim Hagi içinde FT benzer sayılacak tepkiler veriyordu.

Tepki falan vermedi o büyük bir yalan,sahiplendi ve hak ettigi saygiyida ayricaligida hep gösterdi ve söyledide.Kurdoglu diye yöneticimiz vardi onun romanyaylaydi isleri Becaliyle dosttu.Onun sayesinde geldi hepsi,ilie filipescu falan devre arasinda geldi ikiside hemen tuttu.

Ama transfer dönemleri Hoca icin 15 yil öncede ayniydi simdide ayni,yani kurmak istedigi takim yapmak istedigi transferlerde hep bir eksik olur.eziklerin ikinci sinif tdlerin ayni dönemde bir dedigi iki edilmez.

Bir rivayete göre Fatih terim Haginin gelmesinide istememiş. Faruk süren almış. Ben aldım sen ister oynatırsın ister oynatmazsın demiş. Acaba benzer bir durum mu söz konusu diye düşünmüyor değilim.

Bak sende yazmışsın. Bende öyle hatırlıyorum öyle laflar dönüyordu o zamanlar. Geriden geliyprum ben her yorumu okuma gibi özelliğim var maalesef:)

ve Fatih Terim Sneijderi bizim istediğimiz kadar istemiyor, ama hayır da diyemiyor ve o yüzden dengeleri sarsmadan gelecekse gelsin demiş...

sherlock holmes was here

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt