Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence sorun su acik ve nett aysalin gstv aciklamasi ve mecburen borsaya bildirmesi ki sadece denediler onlarda bu isin buraya kadar gelecegini sanmiyolardi simdi farkina vardilar adamin cok para istedigine ama is isten gecmisti simdi geri adim atamazlar taraftarlar onlari parcalar diyorum fatih hocada yok dengeler yok su yok bu F.T cok buyuk hoca oldugu kadarda egolu sneijderde oyle canli izleme sansim oldu bochumda bize karsi hazirlik macinda oda cok egolu yani nasil olacak bu is bende cözemedim her yerden cikmaza girdi yönetim bence sneijder konusunda bu satten sonra yok biz vazgectik dedinmi traftara bak bakalim ne oluyor

Hoca'nın istememesin tek sebebi olabilir; 1 yıldır oturtmaya başladığı 4-4-2 den 1 oyuncu için vazgeçmek istemiyor olması. Abdurrahim Albayrak'ın yüzünü ben de beğenmedim Fatih Terim konusu açılınca. Ama Terim de Ronaldinho'yu istemem Sneijder'i istemem. Diego'yu istemem Kaka'yı isterim egosundaysa yapmasın bu kadar da. Kaka gelse yine 4-4-2 de keseceğin adam aynı. Kaka gelince dikkat etmeye çabaladığı maaş dengelerine ne oluyor. Sanki gelse 2.5'a oynayacak adam. Bir de o kısım var.

Hocanın Sneijder'i istemedim derken; "istemiyorum kötü oyuncu benim sisteme uymaz" manasında değil, benim verdiğim listede yok, yönetimin tasarrufu olacaktır demeye getirdiğini düşünüyorum ayrıca. Düşünsene 1.sırada Kaka 2.Sneijder 3.Diego böyle liste versen yahu ne yaptın hoca derler adama? :D

Ama :)

Hoca ilk geldiginde israrla 4-2-3-1 oynatiyordu. Eboue'nin sol acik/sag acik/forvet arkasi/sol bek, Sabri'nin forvet arkasi/sol acik/sol bek, Ujfa'nin sag bek'te oynadigi tek forvetli maclardan bahsediyorum.

Sonra 4-4-2 ile o kadrodan maksimum verimi aldi hoca. Ama bu sezon ki konusmalarindan rahatca anlayabiliyoruz tek forvetli, kalabalik orta sahali bir sistem oynatmak istiyor. Cunku demisti ki; tek santrafordan cift santrafora gectigimiz gibi, simdi de cift santrafordan tek santrafora gecebiliriz. Zaten takim en bilincli futbolunu maclar icerisindeki tek forvet oynadigi dakikalarda gosterdi bu sezon. Elazig macinda Umut yerine Burak oynasaydi 2. yari, 5'lerdik o gun onlari. Veya Braga macinda 1-0 gerideyken skoru 1-1'e Amrabat-Burak-Aydin'li 4-3-3 gectikten sonra getirmistik ve Braga'ya ezilmekten kurtulmustuk.

Hocanin tek forvete soguk oldugunu dusunmuyorum ama illa baska biseyler vardir. Benim kendi dusuncem; Shaqiri'yi, Podolski'yi istedim pahali deyip almadilar.. Sneijder'i istedikleri gibi aliyorlar olayina alinmistir. Yani tepki Sneijder'in transferinden ziyade yonetimin uyguladigi cifte standarttir. Ki bunda da sonuna kadar hakli.

Bu inter neden bu kadar hevesli ben onu merak ediyorum.. Yıllık ücret konusundan dolayı böyle olduklarını sanmıyorum başka bir şey var bunun altında..

Tamamen yıllık ücret meselesi. Inter bütçelerinde düzene gidiyor, mali durumları düzeltmeye çalışıyorlar. Takımda yıllık 10m€ zarara sebep olan bi oyuncu var. Göndermek istemeleri doğal. Göndermek de istemiyorlar ayrıca "şartlarımızı kabul ederse kalmasından mutlu oluruz" diyorlar ama önerdikleri para da yüksek değil.

Bütün yapilan Transferlerde simdiye kadar hoca ile yapildi. yani madi konularda. bire bir görüsmlerde belki yokdu hoca ama su parayi verin yada o para cok deme haki vardi ve sözü geciyordu Transferlerde. ama bu sneijder Transferinde farkina vardiysaniz hocayi hic karistirtirmiyorlar burda da en büyük örnek zaten tulunun bu transfer ile ilgilenmesidir. Hoca zaten tulun ile arasi bozuk. Baskan tuluna görevlendirdiki sanki hocaya mesaj yoladi bu Transfere karsima sen gibisinde. Sen karisinca bu büyük oyunculari alamiyoruz gibi düsünceye düsmüs ola bilir belkide cünkü gecmisde olmayan isimler mefcut büyük isim olarak. Bu durumada hoca bozulmus ola bilir. yoksa sneijder gibi adama hayir diyeceni hic zanetmiyorum albayrak da dedi zaten öyle bir sey olurmu hic diye. hoca niye istemesin diye.

Albayrak hoca çift forvetten yana sneijdere nasıl nasıl değerlendirecek bilmiyorum dedi. Bu konuda bir sıkıntı var. bu çok bariz bir şekilde ortada. Dediğin gibi bülent tulunun görevlendirilmesi Fatih terimin ortalıkta olmaması. Albayrağın bugün ki hali. Yolunda gitmeyen birşeyler var. Takım içi denge konusuna gelince. Ben şunu anladım. Hoca istemediği kişi için takım içi dengeler bahanesini ortaya koyuyor. Çok inat. Ayrıca yüksek miktarda ego var. içimden bir şey daha geçiyor da, söylemiyeyim boşver..

Abraham bu liste de tam muamma. Bir ara aciklandi iste listede Sneijder Carlinhos ve Chadli var diye Aysal tarafindan yani Terim'in verdigi listede var. Gene bir basin toplantisinda Kaka, Diego iste neydi onun ismi Sneijder kim istemezki bunlari falan demisti. Albayrak'in problemi ne idi aciklama da ben de anlamadim bir sorun var ama sorun ne o bile tam belli degil.

Evet bahsettiğim o basın toplantısı işte Selen. Terim Sneijder'i kullandı ve basına çattı gibi gözüktü o toplantı da ama KAKA'nın istediği bir oyuncu olarak pahalı gelmesine yordum ben. Ronaldinho ile anlaştık AMA hoca VETO etti, Hoca Kaka'yı istedi ama pahalı geldi yönetim VETO etti. Şimdi KAKA ile aynı maliyetlere Sneijder'i almaya çabalayınca hocanın egosu malum, Tulun'la arası malum bozulmuştur benim istediğim basın önünde dile getirdiğim adam için neden uğraşılmıyor diye. Ego savaşı var gibi.

Sen KAKA dedin, biz Sneijder'i alıyoruz gibi.

"Fatih hoca isteyecek" dedi A.Albayrak. Hoca istiyor demekle hoca isteyecek demek arasında fark var. Sneijder den mutlu olabilir ama kendi isteğinin öncelikli olmamasına kızmış olabilir. Biraz tanıyorsak kızar da zaten. :o Aman uzattım ya.

bence sorun su acik ve nett aysalin gstv aciklamasi ve mecburen borsaya bildirmesi ki sadece denediler onlarda bu isin buraya kadar gelecegini sanmiyolardi simdi farkina vardilar adamin cok para istedigine ama is isten gecmisti simdi geri adim atamazlar taraftarlar onlari parcalar diyorum fatih hocada yok dengeler yok su yok bu F.T cok buyuk hoca oldugu kadarda egolu sneijderde oyle canli izleme sansim oldu bochumda bize karsi hazirlik macinda oda cok egolu yani nasil olacak bu is bende cözemedim her yerden cikmaza girdi yönetim bence sneijder konusunda bu satten sonra yok biz vazgectik dedinmi traftara bak bakalim ne oluyor

Bu yazdıkların hayal ürünü. Ünal Aysal denilen adam milyar dolarlık şirket yönetiyor eğer şu yazdıklarında gerçeklik payı biraz olsaydı Ünal Aysal şimdi pilavcıydı :D

Devre arasinda Sneijder

Sezon sonunda Ashley Cole + Gaitan

Super olmaz mi:lol:

Albayrak hoca çift forvetten yana sneijdere nasıl nasıl değerlendirecek bilmiyorum dedi. Bu konuda bir sıkıntı var. bu çok bariz bir şekilde ortada. Dediğin gibi bülent tulunun görevlendirilmesi Fatih terimin ortalıkta olmaması. Albayrağın bugün ki hali. Yolunda gitmeyen birşeyler var. Takım içi denge konusuna gelince. Ben şunu anladım. Hoca istemediği kişi için takım içi dengeler bahanesini ortaya koyuyor. Çok inat. Ayrıca yüksek miktarda ego var. içimden bir şey daha geçiyor da, söylemiyeyim boşver..

Bu ancak ve ancak albayrakin kendi fikri düsüncesi ola bilir. tersine yani hocanin sorusu olursa sorarlar adama " iyide hocam kaka yi istedin .o gelseydi ne olacakdin ?!" . ama yaptigin diger analizlerine katiliyorum acikcasi.

Bu Sneijder transferi direk bilmece gibi. Bir de ne diye bizle imzaladiklari on protokolde 5 milyon para verecek bize Inter eger 15 Ocak'a kadar baska bir kulube satarsa Sneijder'i. Ya bu sekilde Sneijder'i baski altina almaya calisiyorlar, ya da bizimkiler akillilik edip ortada kullanilan ara mali olup Inter'in bizi kullanip iste teklif var deyip diger kuluplere karsi kullanmasina engel oldu. Birincisi dogruysa ve Sneijder bu isi uzatiyorsa belki o da 15 Ocak da bu yukumlulugun kalkacagi ve kendisine bonservisi daha az fakat yillik ucreti daha iyi veren bir Avrupa kulubune gitmek icin kullaniliyor. Harika komplo teorileri yazarim :D

Bu Sneijder transferi direk bilmece gibi. Bir de ne diye bizle imzaladiklari on protokolde 5 milyon para verecek bize Inter eger 15 Ocak'a kadar baska bir kulube satarsa Sneijder'i. Ya bu sekilde Sneijder'i baski altina almaya calisiyorlar, ya da bizimkiler akillilik edip ortada kullanilan ara mali olup Inter'in bizi kullanip iste teklif var deyip diger kuluplere karsi kullanmasina engel oldu. Birincisi dogruysa ve Sneijder bu isi uzatiyorsa belki o da 15 Ocak da bu yukumlulugun kalkacagi ve kendisine bonservisi daha az fakat yillik ucreti daha iyi veren bir Avrupa kulubune gitmek icin kullaniliyor. Harika komplo teorileri yazarim :D

:o

Ne çift forveti yahu zaten çift forvette 2 kişi eksik oynuyoruz hoca da ısrarla bunu görmeyi reddediyor, biraz gerçekçi olsun herşey "ders almam ders veririm" mantığıyla yürümez. Çift forvet oynayacaksan da forvetlerin Umut-Burak olmamalı zaten.

Ön protokol falan yokki artık heralde baksanızaTribun Dergi ‏@tribundergiTD ÖZEL HABER - Galatasaray, Bonservisi Aldı - Tribun Dergi...https://fb.me/xhQ5EvbG
Bu haber ilk protokol haberinden sonra ortaya cikti. Diyelimki bu haber dogru. Oyuncu da bize evet demedi. O zaman ne olacak ? Bize zorla mi gelmek zorunda ki bu sacma olur gelmezse de biz ne yapacaz onun bonservisini eger baska bir kulup de almak istemezse Sneijder'i.

Ama :)

Hoca ilk geldiginde israrla 4-2-3-1 oynatiyordu. Eboue'nin sol acik/sag acik/forvet arkasi/sol bek, Sabri'nin forvet arkasi/sol acik/sol bek, Ujfa'nin sag bek'te oynadigi tek forvetli maclardan bahsediyorum.

Sonra 4-4-2 ile o kadrodan maksimum verimi aldi hoca. Ama bu sezon ki konusmalarindan rahatca anlayabiliyoruz tek forvetli, kalabalik orta sahali bir sistem oynatmak istiyor. Cunku demisti ki; tek santrafordan cift santrafora gectigimiz gibi, simdi de cift santrafordan tek santrafora gecebiliriz. Zaten takim en bilincli futbolunu maclar icerisindeki tek forvet oynadigi dakikalarda gosterdi bu sezon. Elazig macinda Umut yerine Burak oynasaydi 2. yari, 5'lerdik o gun onlari. Veya Braga macinda 1-0 gerideyken skoru 1-1'e Amrabat-Burak-Aydin'li 4-3-3 gectikten sonra getirmistik ve Braga'ya ezilmekten kurtulmustuk.

Hocanin tek forvete soguk oldugunu dusunmuyorum ama illa baska biseyler vardir. Benim kendi dusuncem; Shaqiri'yi, Podolski'yi istedim pahali deyip almadilar.. Sneijder'i istedikleri gibi aliyorlar olayina alinmistir. Yani tepki Sneijder'in transferinden ziyade yonetimin uyguladigi cifte standarttir. Ki bunda da sonuna kadar hakli.

Aynı şeyi düşünmüşüz. 4-4-2 den iç saha maçlarında vazgeçmez Terim bu yıl. 4-2-3-1 de kolay oturtulacak sistem değil.Sezonun yarısında 1 transferle geçemez hemen. Hatırlarsan zaten o şekilde oynuyorduk UEFA'yı aldığımızda. 4-4-2'yi ise rakipler çözdü. Hoca sistemi değiştirecek ki geçen yıl o şekilde başlamıştı hatırlarsın. Çok da kötü top oynamıştık. Zaten o yüzden 10 numara(KAKA) istiyor adam senin de bildiğin gibi. Egosal problem bence de. Kendi istedikleri olmuyor sorunu başka bi'şey değil. Biz de burada can çekişiyoruz. :)

Ki bir yerde hoca haklı. Bana liste ver diyorsun. Saha içi senin diyorsun en azından şartları zorlamış gibi yap Kaka'yı borsaya bildir yine alama. Hocanın gönlü olsun. Ha bu ne kadar kurumsal tartışılır tabi. Ama hocamızın yapısı da belli. :o

Ne çift forveti yahu zaten çift forvette 2 kişi eksik oynuyoruz hoca da ısrarla bunu görmeyi reddediyor, biraz gerçekçi olsun herşey "ders almam ders veririm" mantığıyla yürümez. Çift forvet oynayacaksan da forvetlerin Umut-Burak olmamalı zaten.

Avrupada yine rahat olacaz. 4-3-1-2 oynayacaksak hoca muhtemelen Elmander'i oynatır, ilerde top tutma, önde baskı sorununu hallederiz fakat ligde ne yaparız onu kestiremiyorum. Önde Umut'la Burak, Sneijder'i sinir hastası ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt