Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Steaua Bukresler, Hajduk Splitler, Kizilyildiz Belgradlar bitti artik. Bu efsanevi dogu Avrupa takimlarinin tek ayakta kalani ve isyankar dogu Avrupa ile orta dogunun gururu olan GALATASARAY Avrupa'nin bir numarali kupasina taliptir. Er yada gec o kupa UEFA ve Super kupanin yaninda yerini alacak

albayrakin aciklamasini izledimde cok durgun sanirim bence sneijder konusunda biraz pisman oldular geri adimda atamiyolar traftar baskisi yuzunden cok buyuk yukun altina girdi gibi gorunuyo normalde albayrak cok neseli biri

ben de uyusam iyi olacak artık cümleten iyi geceler bu gece açıklansa ne vardı sanki

Kura sansi ile birlikte formunu bulmus, kafasi rahat bir Engin ile Sneijder takviyeleri bizi finale kadar goturebilir. Saklayin bu mesajimi

O kupa gelecek. Er ya da gec gelecek. Eskilerin efsane dogu Avrupa takimlarindan tek ayakta kalan ve o kupayi kazanma potansiyelini tek barindiran Galatasaray'dir

gele bilirde bu sene cok sansli kuralar cekersek ancak olur. ama bu takim 2-3 sene devamli birlikde oynasin sansada bakmayiz baya bi zorlariz kupayi CL de diye düsünüyorum. Yeterki takimin iskeleti korunsun . Bu yaz Transferinde de aldik mi 1-2 maximum iskelet oyuncusu tamamdir. sonraki yillar icin yedekler icin alirsin yada iskelete cok formsuz adamin yerine bir tane kaliteli daha alirsin. Sonra zaten alt yapimizda yavas yavas meyve vermeye baslar ki en azindan yedeklerimizi alt yapidan sonra belki 1-2 oyuncu yavas yavas ilk 11 e monte etmeye baslariz. cok degil 10-15 sene sonra Türkiyenin Barca modeli ola biliriz zaten proje ve planlar bu yönde ilerliyor. Galasatasaray Alt yapi akademesinin binasini orginasyonu gördüm baya bir seyler yapilmis simdiden. iyi ekip system kurulmus ki daha da tam tamamlanmadi. yolumuz aydin yani. Istikrar ve sabir düser biz Taraftar olarak . Zaten yönetim tarzi muthis . hem simdiki durumu ele aliyorlar basariyi düsünüyorlar ama asil hedefi gözlerinden kacirmiyorlar . yani aslinda burda hem kisa vadeli basari icin hedefleniyor ve simdiye kadar da cok basarili olundu ama en önemlisi uzun vadeli calislarimizada ayni derecede belkide daha cok önem veriliyor ki bu tarz yönetim türkiyede bir ilkdir.

albayrakin aciklamasini izledimde cok durgun sanirim bence sneijder konusunda biraz pisman oldular geri adimda atamiyolar traftar baskisi yuzunden cok buyuk yukun altina girdi gibi gorunuyo normalde albayrak cok neseli biri

Transfer Turkiye Liginde yapmadigi icindir. Marek Heinz transferinde de oyle durgundu. Adam Turkiye liginden transfer yapinca Peleyi falan aldigini zannediyor sanirim.

Steaua Bukresler, Hajduk Splitler, Kizilyildiz Belgradlar bitti artik. Bu efsanevi dogu Avrupa takimlarinin tek ayakta kalani ve isyankar dogu Avrupa ile orta dogunun gururu olan GALATASARAY Avrupa'nin bir numarali kupasina taliptir. Er yada gec o kupa UEFA ve Super kupanin yaninda yerini alacak

Hajduk ülkesel bazda iyiydi de efsane miydi tartışılır..

Cuma cumartesi vs. bu işlerin uzaması olmayacağına dair sinyaller veriyor sanki yarında iş yine uzarsa yatıyor demektir kendimizi kandırmaya gerek yok artık.

Uyuyamıyorum yattım geri kalktım gidip dizi izlicem artık :sad007:

Transferin uzamasinin sebebi bizle oyuncu arasinda ya da Interle bizim aramizdaki bir sorun degilmis. Sorun Sneijder ve Inter arasinda. Sponsor 3 milyon euroyu karsiliyormus Sneijder icin yarisini kulube yarisini da Sneijder'a veriyormus. Sneijder de ben ayriliyorum o sizin aldiginiz parayi da verin diyormus. Anlasmazligin bizle ilgisi yok .

gele bilirde bu sene cok sansli kuralar cekersek ancak olur. ama bu takim 2-3 sene devamli birlikde oynasin sansada bakmayiz baya bi zorlariz kupayi CL de diye düsünüyorum. Yeterki takimin iskeleti korunsun . Bu yaz Transferinde de aldik mi 1-2 maximum iskelet oyuncusu tamamdir. sonraki yillar icin yedekler icin alirsin yada iskelete cok formsuz adamin yerine bir tane kaliteli daha alirsin. Sonra zaten alt yapimizda yavas yavas meyve vermeye baslar ki en azindan yedeklerimizi alt yapidan sonra belki 1-2 oyuncu yavas yavas ilk 11 e monte etmeye baslariz. cok degil 10-15 sene sonra Türkiyenin Barca modeli ola biliriz zaten proje ve planlar bu yönde ilerliyor. Galasatasaray Alt yapi akademesinin binasini orginasyonu gördüm baya bir seyler yapilmis simdiden. iyi ekip system kurulmus ki daha da tam tamamlanmadi. yolumuz aydin yani. Istikrar ve sabir düser biz Taraftar olarak . Zaten yönetim tarzi muthis . hem simdiki durumu ele aliyorlar basariyi düsünüyorlar ama asil hedefi gözlerinden kacirmiyorlar . yani aslinda burda hem kisa vadeli basari icin hedefleniyor ve simdiye kadar da cok basarili olundu ama en önemlisi uzun vadeli calislarimizada ayni derecede belkide daha cok önem veriliyor ki bu tarz yönetim türkiyede bir ilkdir.

Zaten belli bir istikrar yakalarsak kadro bazinda, genc yetenekler transfer edebiliriz ve bu yetenekler gecmiste oldugu gibi kolay kolay harcanmaz. Veya iyi alt yapi oyunculari cikarabiliriz. Potansiyelli oyuncular limitlerine kaliteli ayaklarla ve belli basli bir sistemin icinde en cabuk ulasabilirler.

Bu inter neden bu kadar hevesli ben onu merak ediyorum.. Yıllık ücret konusundan dolayı böyle olduklarını sanmıyorum başka bir şey var bunun altında..

Emrah Duvar Renktaş senin ban için bir moderatöre yazdım fakat adamdan sayıp cevap bile vermedi bana. Mesajda atamıyorum kardeşim. sürekli mesaj kutusu dolu uyarısı veriyor.

Bu inter neden bu kadar hevesli ben onu merak ediyorum.. Yıllık ücret konusundan dolayı böyle olduklarını sanmıyorum başka bir şey var bunun altında..

inter eski inter degil. Juve 1 Numara, Lazio da gecmis, üstüne Napoli de bence daha güclü. o söhret gitmis, cl de de yoklar yani Sneijder dan kurtulup para kazanmak da iyi bir olay, ayni biz nasil düsünüyorduk Riera bide Baros iksi oynamayinca ?

yok ya italianlar cidi cekilde maddi zorluk icindeler. unutmayalaim ki seneye mali uygulama devreye girecek cidi anlamda ki milan kulüpleri madi anlaminda inanilmaz borc icinde olduklari avrupada herkez biliyor. bir cekilde hep ayakda kaliyorlarda italia federasyon göz yumuyordu lisan konusunda ama uefanin mali disiplin uygulmasindan sonra italia federasyonda yardim edemeyecek artik bunlara. milan yoksa bosuna satmadi iboyu silvayi ve sayre. interin yavas yavas pacasi tutusmaya basladi ki nerden kese biliriz harcamalarin pesindeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt