gele bilirde bu sene cok sansli kuralar cekersek ancak olur. ama bu takim 2-3 sene devamli birlikde oynasin sansada bakmayiz baya bi zorlariz kupayi CL de diye düsünüyorum. Yeterki takimin iskeleti korunsun . Bu yaz Transferinde de aldik mi 1-2 maximum iskelet oyuncusu tamamdir. sonraki yillar icin yedekler icin alirsin yada iskelete cok formsuz adamin yerine bir tane kaliteli daha alirsin. Sonra zaten alt yapimizda yavas yavas meyve vermeye baslar ki en azindan yedeklerimizi alt yapidan sonra belki 1-2 oyuncu yavas yavas ilk 11 e monte etmeye baslariz. cok degil 10-15 sene sonra Türkiyenin Barca modeli ola biliriz zaten proje ve planlar bu yönde ilerliyor. Galasatasaray Alt yapi akademesinin binasini orginasyonu gördüm baya bir seyler yapilmis simdiden. iyi ekip system kurulmus ki daha da tam tamamlanmadi. yolumuz aydin yani. Istikrar ve sabir düser biz Taraftar olarak . Zaten yönetim tarzi muthis . hem simdiki durumu ele aliyorlar basariyi düsünüyorlar ama asil hedefi gözlerinden kacirmiyorlar . yani aslinda burda hem kisa vadeli basari icin hedefleniyor ve simdiye kadar da cok basarili olundu ama en önemlisi uzun vadeli calislarimizada ayni derecede belkide daha cok önem veriliyor ki bu tarz yönetim türkiyede bir ilkdir.