Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ligtvde altyazı geçtiyse ne suçumuz var yahu? Belki bir daha geçer bakıyoruz.

çok doğru sölüosun abi de bence biz bu hale getirdik bunları biz onlar hakkında konuştukça bizimle aynı seviyede zannettiler kendilerini tek tutuncakları şey var oda 100 yılda bir oluyo işte biz sallamazsak psikolojik üstünlüğün ne olduğunu anlıcaklar

Yahu guzel kardesim, Aziz'in dedigi lafa gelmeyin. Hani diyor ya serefsiz; psikoljik ustunlugun Galatasaray'da olmasi icin fenerbahce'yi 6-0 yenecek falan diye?? Bak bu seref yoksunu takima kac kere 6 tane atmisiz. Hersey tasdikli.

[TABLE="class: wikitable, width: 1"]

[TR]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]0–7[/TD]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]12 February 1911[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]6–0[/TD]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]4 May 1913[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]6–0[/TD]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]6 November 2002[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]6–1[/TD]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]20 October 1914[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]6–1[/TD]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]23 February 1936[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]6–1[/TD]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]12 December 1976[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]5–0[/TD]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]15 March 1942[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]5–0[/TD]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]18 December 1960[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Fenerbahçe SK[/TD]

[TD]5–0[/TD]

[TD]Galatasaray SK[/TD]

[TD]16 August 1980[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Aziz'in dedigine gore psikolojik ustunluk 100 senedir Galatasaray'da :animation:

Milletttt

Duymayan kalmasin, psikolojik ustunluk Aydinspor'daymis. Cunku onlar fener'i 1-6 yenmisti. Ve fener Aydinspor'a 6 gol atana kadar psikolojik ustunluk Aydinspor'daymis

[video=youtube;NO0FQBplPMQ]https://www.youtube.com/watch?v=NO0FQBplPMQ[/video]

Yanlız şöyle bişey var Aydınspor diye bi takım kalmadı yok oldu Aydın1923 var artık durum vahim yani ,

Dayım fanatik fenerlidir ve hayatında gittiği ilk ve tek maç bu maç olmuş , fenerli ama aynı zamanda Aydınlı (yız) ulan sevinsem sevinemiyom üzülzem üzülemiyom bi garip olmuştum diye anlatırdı ,

Yanlız Aydın sporun o kadro müthişti Amani diye bi zencileri vardı müthiş adamdı şu anda oynasa kaç milyon yapardı bilmem ,

birde dikkat edin golleri atanlardan biri olan İlker sonra feneve transfer oldu ne şaşırtıcı değil mi ?

çok doğru sölüosun abi de bence biz bu hale getirdik bunları biz onlar hakkında konuştukça bizimle aynı seviyede zannettiler kendilerini tek tutuncakları şey var oda 100 yılda bir oluyo işte biz sallamazsak psikolojik üstünlüğün ne olduğunu anlıcaklar

iyide biz ama sadece basardigimiz basarilari anlatiyoruz. oda mi yasak yani :) gercekleri anlatmak bukadar aci veriyorsa biz gizlice aramizda konusuruz bundan sonra ne deyim. 4 sene üst üste sampion olduk avrupanin krali olduysak bunun gurunu yasamak ve devamli konusa bilmek bir TÜRK takimi olarak ne güzel bir sey aslinda. Adamlar hayatinda bir kere ceyrek final görmüs CL inde devamli öfünüyorlar bununla biz bir sey mi diyoruz. Ben helal oslun diyorum iyi yaptilar dedim hata ama orda bile bize tekme atiklari oldular yahu :) neymis o basari bizimkinkinden daha önemliymis. deme ya ...he he diye geciyourum artik ya neyse. Zaten 3 temmuzdan beri cogu kafayi yemis durumunda hemde gercek anlamda diyorum yani. dengesizlerdi tam kacirmislar. yani hastaya öyle pek vurmamak lazim aslinda ama adamlar resmen bagriyor ya vurun bize hoslaniyoruz bundan diye ne diyelim yani kiramiyoruz bizde arada sirada sevindiriyoruz kuslari :trollface:

Yanlız şöyle bişey var Aydınspor diye bi takım kalmadı yok oldu Aydın1923 var artık durum vahim yani ,

Dayım fanatik fenerlidir ve hayatında gittiği ilk ve tek maç bu maç olmuş , fenerli ama aynı zamanda Aydınlı (yız) ulan sevinsem sevinemiyom üzülzem üzülemiyom bi garip olmuştum diye anlatırdı ,

Yanlız Aydın sporun o kadro müthişti Amani diye bi zencileri vardı müthiş adamdı şu anda oynasa kaç milyon yapardı bilmem ,

birde dikkat edin golleri atanlardan biri olan İlker sonra feneve transfer oldu ne şaşırtıcı değil mi ?

Desene o zaman, psikolojik ustunluk asla fener'e gecmeyecek. Yani fener o sansi bulamayacak. Malum Aydinspor artik yok. Ne aci bir durum Aziz icin :haha:

aydinsporlu amani diye duymustum, amanin derlermis :ka23: cemalmis adi galiba cezayirli, deli topcuymus.

...Ilahi adalet hepsinin cezasini veriyor zaten son yilarda diyorum ben. Türkiye fenerasyon filan hikaye zaten. Bunlari tokati gercek Adalet taksitle devamli vuruyor suratlarina ve böylede gidecek herhalde.

Arkadaşlar Fatih kardeşim muhteşem bir şey yazmış , bu yazılanları hiç unutmayın ,

eğer şike mevzuundan gerekli düşme cezasını alsalardı bu KURTULUŞ olacaktı aynen acısız ölüm gibi ,

Gelecek GALATASARAY bunu unutmayın .

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Milleti niye kandiriyosunuz ki ?

Heyecanlandim o kadar kostum actim tvyi

Giderken ayagimi da vurdum bide

Yaziklar olsun...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

vallah bende rahatimi bozdum oturdugum koltugumda :) lig tv ye takilan tv de baya da uzak kaliyor pc odasindan . sana ama gecmis olsun kardes

Biz Galatasaray Cumhuriyeti Değil, Türkiye Cumhuriyet'in Galatasaraylı Çocuklarıyız ve Bugün aciklanacak der cikarim. iyi geceler arkadaslar.

geldi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt