Ben bir noktaya aslinda hem üzülüyorum hemde biraz utanc icindeyim . bizim gibi gercek sanli Tarihe sahip bir camianin nasil da olurda bu tür ezeli rakiplere sahib ola biliyoruz. Dünyada Galatasarayin ezeli rakip f7 diye geciyor malesef. Ezeli rakibmin biraz olsun daha ne bileyim senin dedigin cekilde Serefli olmasini bekliyorum. Ben onlari cooookdan beri öyle görmüyorum yani rakip olarak cünkü asla ve asla rakip olmasini birak ayni ligde olmasini bile tahmül hata türkiye ligini türkiye nin ambelini tasimalarina bile tahmül edemiyorum. o Ay yildiz bayragi atamiza suikast yapanlar taksin diye veya dünyaya sikeyle ismi mesur olanla veya polisimise saldiran kisilerin taraftar TOPluguna taksin diye verilmiyor diye düsünüyorum. ama isde dünyada Galatasarayin ezeli rakibi f7 deniliyor buda biraz bana koyuyor :SS:
Bunlarin hakinda bazen düsünüyorum bir tane positiv bir sey aklima gelmiyor nedense... Yani ülkemize yararlai olmadigi gibi kendilerine bile yaralari yok . Ya bir gaz verdin yaziyorumda yaziyorum ...nokta