Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mete sen kim oluyosunda benim GALATASARAYLILIĞIMI sorgulayıp üzerine laf sokmaya çalışıyosun ha !

ben hala inanmakta zorlanıyorum beyler ya :) bence sneijder modriç'in yerine her türlü oynar realde..zaten robben ve sneijder ikilisinin madrid'ten gönderilmesini hala çözebilmiş değilim

hadi iyi geceler ben yattım allaha emanet olun yarın gelir inşallah sneijder :ayatollah:

İspanyolca bilen tonla işsiz var İspanyada hemde hiç vize sorunları olmuyor üstelik adamlar futboldan da anlıyorlar. 2000Euroyada babalarını satarlar ama bizim ordan işçi bulmamız sıkıntı ve masraf.

2000Euro iyi para valla.

Aynen abi kardeş gibi olmak lazım, yoksa adam satıp başkasına kapılar kendini. Futbolcular özellikle latin amerikada çok cahil ve paragöz oluyorlar.

Ne düşünüyorsunuz hocam,sizin meslekte güney amerika pazarı çok önemli tabii

gece olunca transfer nöbeti yerine twitter nöbeti tutup herkezin yazdıgı herşeyi paylaşan takım uyuyor nöbet güzelleşiyor :troll:

oha Taison 15 milyon'a gitmis

mete sen kim oluyosunda benim GALATASARAYLILIĞIMI sorgulayıp üzerine laf sokmaya çalışıyosun ha !

Celallenme be arkadas, izninle bi yokladim seni sadece. Sneijder ezikligiyle buraya Galatasarayli kiliginda girip ignelemeye calisan bir ton seftali kurusu fenerli var bu aralar.

Serhat Firat renktasimiz söylesin bir de. Galatasaraylilik gözlerinden fiskiriyor masallah. Budur iste bu.

Ribery'li 5'lik, Metin Oktay'in Japon bayragi, 7 kisiyle 7-0, Hagi'nin Antartika'dan taktigi frikigi, Cekoslovaklar'in köy takimi Sigma Olomouc ve 7-1'lik hezimet, Fransa'nin mahalle takimi Cannes'den Kadiköy'de yenilen 5 gol vs. 100 yilinda sanli oldu efsane vsvsvvs

Ben bir noktaya aslinda hem üzülüyorum hemde biraz utanc icindeyim . bizim gibi gercek sanli Tarihe sahip bir camianin nasil da olurda bu tür ezeli rakiplere sahib ola biliyoruz. Dünyada Galatasarayin ezeli rakip f7 diye geciyor malesef. Ezeli rakibmin biraz olsun daha ne bileyim senin dedigin cekilde Serefli olmasini bekliyorum. Ben onlari cooookdan beri öyle görmüyorum yani rakip olarak cünkü asla ve asla rakip olmasini birak ayni ligde olmasini bile tahmül hata türkiye ligini türkiye nin ambelini tasimalarina bile tahmül edemiyorum. o Ay yildiz bayragi atamiza suikast yapanlar taksin diye veya dünyaya sikeyle ismi mesur olanla veya polisimise saldiran kisilerin taraftar TOPluguna taksin diye verilmiyor diye düsünüyorum. ama isde dünyada Galatasarayin ezeli rakibi f7 deniliyor buda biraz bana koyuyor :SS:

Bunlarin hakinda bazen düsünüyorum bir tane positiv bir sey aklima gelmiyor nedense... Yani ülkemize yararlai olmadigi gibi kendilerine bile yaralari yok . Ya bir gaz verdin yaziyorumda yaziyorum ...nokta :D

her önüne gelene de bu muameleyi yaparsan alacağın karşılık bu olur....

Ben bir noktaya aslinda hem üzülüyorum hemde biraz utanc icindeyim . bizim gibi gercek sanli Tarihe sahip bir camianin nasil da olurda bu tür ezeli rakiplere sahib ola biliyoruz. Dünyada Galatasarayin ezeli rakip f7 diye geciyor malesef. Ezeli rakibmin biraz olsun daha ne bileyim senin dedigin cekilde Serefli olmasini bekliyorum. Ben onlari cooookdan beri öyle görmüyorum yani rakip olarak cünkü asla ve asla rakip olmasini birak ayni ligde olmasini bile tahmül hata türkiye ligini türkiye nin ambelini tasimalarina bile tahmül edemiyorum. o Ay yildiz bayragi atamiza suikast yapanlar taksin diye veya dünyaya sikeyle ismi mesur olanla veya polisimise saldiran kisilerin taraftar TOPluguna taksin diye verilmiyor diye düsünüyorum. ama isde dünyada Galatasarayin ezeli rakibi f7 deniliyor buda biraz bana koyuyor :SS:

Bunlarin hakinda bazen düsünüyorum bir tane positiv bir sey aklima gelmiyor nedense... Yani ülkemize yararlai olmadigi gibi kendilerine bile yaralari yok . Ya bir gaz verdin yaziyorumda yaziyorum ...nokta :D

Yaz yahu, bu tenekelere agzina geleni demek sevaptir emin ol.

Ben şikenin öncesine kadar Fener'i ülkenin 2. takımı olarak görüyordum ama artık gözümde bir bank asya takımı.

Önceden Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını hangi camia daha büyük gösterelim diye izlerdim,şimdi ise şikesiz sıkıyorsa yenin diye izliyorum.

kavga mı var

Avrupa'nin yeni prensleri, öhö öhö.. pardon "cokoprensleri" ve Cek'lerin köy takimi Sigma Olomouc destani

[video=youtube;nNMkB1YXFjA]https://www.youtube.com/watch?v=nNMkB1YXFjA[/video]

Van, Cannes, Trabzon üçlemesi :D

Ben şikenin öncesine kadar Fener'i ülkenin 2. takımı olarak görüyordum ama artık gözümde bir bank asya takımı.

Önceden Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını hangi camia daha büyük gösterelim diye izlerdim,şimdi ise şikesiz sıkıyorsa yenin diye izliyorum.

O sike süreci tam bitirdi tabiki gözümüzde bunlari. ama daha öncede söyle gicikligi daha dogrusu hic sevmedigim taraflari vardi bunlarin ki buda kadiköydeki insanlari ile alakali mi tam bilmiyorum ama ordaki insanlarin cogu kendini beyenmis arogant yani baskasindan hep daha büyük görenlerdir.

Ya cumhuriyet icinde cumhuriyet kurmak ne derler bilirsiniz. bunu hangi mantik ile söylersen söyle pkk ile farki kalmiyor . Bunlar bölücülügü basladi tahh ali sen döneminden beri. biz her seyiz bir gün herkez f7 li olacak biz oyuz buyuz. Bunlar kendilerini devamda DEV aynada gördükce ilahi adaletin bir tokati geldi ..ama yok akilanmadilar bidaha vurayim dedi kader sonra bidaha bidaha ama yoook bunlar akilanmayacak gibi resmen. Ilahi adalet hepsinin cezasini veriyor zaten son yilarda diyorum ben. Türkiye fenerasyon filan hikaye zaten. Bunlari tokati gercek Adalet taksitle devamli vuruyor suratlarina ve böylede gidecek herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt