- 22 Kasım 2008
- 5.898
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Ligtvde altyazı geçtiyse ne suçumuz var yahu? Belki bir daha geçer bakıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok doğru sölüosun abi de bence biz bu hale getirdik bunları biz onlar hakkında konuştukça bizimle aynı seviyede zannettiler kendilerini tek tutuncakları şey var oda 100 yılda bir oluyo işte biz sallamazsak psikolojik üstünlüğün ne olduğunu anlıcaklar
Milletttt
Duymayan kalmasin, psikolojik ustunluk Aydinspor'daymis. Cunku onlar fener'i 1-6 yenmisti. Ve fener Aydinspor'a 6 gol atana kadar psikolojik ustunluk Aydinspor'daymis
[video=youtube;NO0FQBplPMQ]https://www.youtube.com/watch?v=NO0FQBplPMQ[/video]
çok doğru sölüosun abi de bence biz bu hale getirdik bunları biz onlar hakkında konuştukça bizimle aynı seviyede zannettiler kendilerini tek tutuncakları şey var oda 100 yılda bir oluyo işte biz sallamazsak psikolojik üstünlüğün ne olduğunu anlıcaklar
Arkadaş niye böyle şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum, kendi çapınızda güya eğleniyormusunuz, çok sinir bozucu.
Yanlız şöyle bişey var Aydınspor diye bi takım kalmadı yok oldu Aydın1923 var artık durum vahim yani ,
Dayım fanatik fenerlidir ve hayatında gittiği ilk ve tek maç bu maç olmuş , fenerli ama aynı zamanda Aydınlı (yız) ulan sevinsem sevinemiyom üzülzem üzülemiyom bi garip olmuştum diye anlatırdı ,
Yanlız Aydın sporun o kadro müthişti Amani diye bi zencileri vardı müthiş adamdı şu anda oynasa kaç milyon yapardı bilmem ,
birde dikkat edin golleri atanlardan biri olan İlker sonra feneve transfer oldu ne şaşırtıcı değil mi ?
Yanlız şöyle bişey var Aydınspor diye bi takım kalmadı yok oldu Aydın1923 var artık durum vahim yani ,
Dayım fanatik fenerlidir ve hayatında gittiği ilk ve tek maç bu maç olmuş , fenerli ama aynı zamanda Aydınlı (yız) ulan sevinsem sevinemiyom üzülzem üzülemiyom bi garip olmuştum diye anlatırdı ,
Yanlız Aydın sporun o kadro müthişti Amani diye bi zencileri vardı müthiş adamdı şu anda oynasa kaç milyon yapardı bilmem ,
birde dikkat edin golleri atanlardan biri olan İlker sonra feneve transfer oldu ne şaşırtıcı değil mi ?
? bende anlamadim simdi. kime kizdin kardes sen simdi
Geldi beyler, ligtv.
...Ilahi adalet hepsinin cezasini veriyor zaten son yilarda diyorum ben. Türkiye fenerasyon filan hikaye zaten. Bunlari tokati gercek Adalet taksitle devamli vuruyor suratlarina ve böylede gidecek herhalde.
Milleti niye kandiriyosunuz ki ?
Heyecanlandim o kadar kostum actim tvyi
Giderken ayagimi da vurdum bide
Yaziklar olsun...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
vallah bende rahatimi bozdum oturdugum koltugumdalig tv ye takilan tv de baya da uzak kaliyor pc odasindan . sana ama gecmis olsun kardes
Sag ol kardes ucuz atlattim neyse ki
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
geldi mi