Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olumsuz haber gelse çoktan gelirdi Herkes bitti diyor bitmiştir bence Sneijder.

88 doğumlu henüz geliştirilebilir özellikler bunlar

Biz yarışmacı takım olduğumuz için ne kadar hazır adam alırsak o kadar iyi olacağını düşünüyorum(Özellikle kaleci pozisyonu için).Trabzonda kendini geliştirip hazır olursa olur ama bize hazı gelmesi gerekir.

suan bence bitmemiştir ama belki pazartesi açıklayıp borsada yükselişe geçmek gibi bi niyet olabilir ama bence yinede bitse açıklanırdı

Ben artık Sneijder hayırlı olsun diyorum, yeter da :)

mac esnasinda bir sey aciklamazlar beyler. hadi maca biraz mola verin yahu nöbete :D

Biz yarışmacı takım olduğumuz için ne kadar hazır adam alırsak o kadar iyi olacağını düşünüyorum(Özellikle kaleci pozisyonu için).Trabzonda kendini geliştirip hazır olursa olur ama bize hazı gelmesi gerekir.

biz rakip sahada oynayan bir takım olduğumuz için genelde rakipler kontra ataklarla dolayısıyla kaleciyle karşı karşıya gelinen pozisyonlarda tehlikeli oluyorlar zaten genelde, onur gayet yeterli düzeyde bir kaleci bence yan top zaafı olsa bile ki muslera da kusursuz değil , lig maçlarına konsantrasyonu düşük oluyor bu sezon

Bu arada sneiderin ödeöe plani nasil olacak hakkaten nike 6 milyon imza parasini verecek mi,,,,vermezse 8 bonservis arti 6 imza parasi ,,,arti yillik 5.3 ten 3.5 yillik toplam 32.5 milyon euro yapar,,,bu da 76 trilyon para yapar,,,çok para hakikaten

selam gençler yahu ne tartısıyorsunuz burda ..girin bakın antuya adamlar gerçekten çok komiik stres attım yemin ederim :D

Şu Bursaspor ve diğer anadolu kulüpleri ne kadar alçaklar N'Diayeyi 4.7 ye vermişler bizden Serdar Aziz için 8-10 milyon istiyorlar.Sneijder 8 Serdar Aziz 10 dünyaya bak.

TK1896 seferi ile İstanbul'a geliyor Sneijder. Hayırlı olsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt