- 30 Mayıs 2011
- 22.037
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
Sıra yönetimin resmi olarak açıklamasına mı kaldı:confused:
Sıra yönetimin resmi olarak açıklamasına mı kaldı:confused:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genc renkdaslarimin ceza almasina gonlum el vermiyor misal omer adli teenager kardesim bana moron demis ama sikayet etmiyorum niye cunku 1. GSliyim 2. o da GSli 3. futbolu 2007de izlemeye baslamis olmasinin verdigi tecrube eksikligini kufrederek kapamak istedigini biliyorum yani
yarısı mı etmez, aç da bir izle onuru lütfen , musleranın da önünü açmak lazım ayrıca yabancı sınırı da malum
84. Paylasim
Abdürrahim Albayrak dün akşam çıkıp o konuşmayı yaparak Sneijder'i ben ve Fatih Hoca istemiyoruz, buna rağmen getirirseniz getirin siz bilirsiniz dedi. Çok net.
ntvspor ne dedi)
yarısı mı etmez, aç da bir izle onuru lütfen , musleranın da önünü açmak lazım ayrıca yabancı sınırı da malum
ewet belhanda da fenerdeydıarkadaslar lutfen biraz sakin olurmusunuz? bu ne heyecan, bu ne panik?
ntvspor'unda bi bildigi vardir, nedir bu bina yakmalar, belalar. yakismiyo galatasaray taraftarina.
az daha sabir. resmi sozlesme imzalamadiktam sonra, yonetim temkinli olmaya calisiyo, sirf su an forumda olan bazi arkadaslarin sinirleri bozulmasin diye.
yıllar sonra mükemmel bir kaleci bulmuşuz niye satıp başka kaleci alıyoruz renkdaş,onun yerine alınacak onur kıvrak muslera'nın yarısı etmez benim gözümde
boku çıktı muhabbetin