Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sıra yönetimin resmi olarak açıklamasına mı kaldı:confused:

genc renkdaslarimin ceza almasina gonlum el vermiyor misal omer adli teenager kardesim bana moron demis ama sikayet etmiyorum niye cunku 1. GSliyim 2. o da GSli 3. futbolu 2007de izlemeye baslamis olmasinin verdigi tecrube eksikligini kufrederek kapamak istedigini biliyorum yani

genc renkdaslarimin ceza almasina gonlum el vermiyor : ifadesini ve mesajını gizlice ileten bir tür viral reklamdır ;)

Neyse maca bakın

yarısı mı etmez, aç da bir izle onuru lütfen , musleranın da önünü açmak lazım ayrıca yabancı sınırı da malum

Yabancı kontejyanını açmak için kullanılması gereken en son yer kale.

5 yıldan çıkardığımız derslerin 1.5 yılda unutmuş olması üzücü.:sad007:

Zamanında bedava diye kaleci aldık 40 metreden maçı verdi şampiyonluk potasından düşürdü.

Yıllar sonra doğru dürüst kaleci aldık fenerin şampiyonluğunu 1 metreden çeldi.

Muslera candır.Guard of Arena:yenieek:

Ynt: Transfer Nöbeti

Kanatlılarin forumunda onların sıkıntılarını okumaktan burayı unuttum. :D

Anlaşılan halen Snijder ağayı ikna etmeye çalışıyoruz.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadaşlar şu BAM geyiğinde Ayhanı diğer iki kazma sapından ayıralım. ayhan galatasarayımıza uzun yıllar hizmet etmiş yetenekli bir oyuncudur. onu diğerlerinden ayıralım bence...

beyler bu iş bitmese resmi yayın organı resim koymazdı

9283incim1318996.jpg

böyle birşey koyardı

B_15711_B_11272_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg

yarısı mı etmez, aç da bir izle onuru lütfen , musleranın da önünü açmak lazım ayrıca yabancı sınırı da malum

İzliyorum zaten

İyi bir çizgi kalecisi

Refleksleri ve karşı karşıya pozisyonlarda çok iyi

Yan toplarda felaket,degajlar kötü,aut atışları kötü(daha geçen gün maçta 3 kere üst üste topu taca yolladı)

arkadaslar lutfen biraz sakin olurmusunuz? bu ne heyecan, bu ne panik?

ntvspor'unda bi bildigi vardir, nedir bu bina yakmalar, belalar. yakismiyo galatasaray taraftarina.

az daha sabir. resmi sozlesme imzalamadiktam sonra, yonetim temkinli olmaya calisiyo, sirf su an forumda olan bazi arkadaslarin sinirleri bozulmasin diye.
ewet belhanda da fenerdeydı :D

yıllar sonra mükemmel bir kaleci bulmuşuz niye satıp başka kaleci alıyoruz renkdaş,onun yerine alınacak onur kıvrak muslera'nın yarısı etmez benim gözümde

renkdaş yabanci hakkini museradan kullanmak pek akilci değil bence pilot takimimizdaki transferlere devam etmeliyiz,,onur gelmeli ,,aslinda hem o transferden para da kazanacaz,,bu arada amrabat' a da haksizlik ediyoruz,,2.yari hamit ile beraber patlama yapacaklar,,,saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt