Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

--------------Muslera----------------

--Eboue-S.Kaya-Danny Nonkeu-Riera--

-----------------Melo----------------

--Selcuk Inan------------------------

----------------Sneijder-------------

Amrabat-----------------Transfer/Emre Colak

------------B.Yilmaz/Transfer---------

Koloyu bu yastan sonra getirmek pek zor olmaz bence. Aklima arda'dan iyi YERLI kanat oyuncusu gelmedi.

Arda'dan iyi yerli kanat yok zaten ama Arda akıllandı mı ? Bundan ben emin değilim.Zaten şu an geri almamız imkansız.

Carlinhos'u 1 kere bile izlememiş kişiler Riera'yı kesip Carlinhos'u koyuyorlar. Transfer taraftarları... :ayatollah:

Fatih Terim bu kadar istediğine göre Riera'dan iyidir.

Ne kadar iyi oynarsa oynasın defans başka bişey.Gider saçma bi kafa vuruşuyla topu rakibe indirir pozisyon vermediğimiz maç 1-1 olur.Ayrıc deplasmanda ki braga maçında neredeyse oyundan atılıyordu.Farfan otoban yapar orayı

Sende benim gibisin malzemeler yöresel olacak :)

Öyle abi yoksa yavan ve boş olur. Baharat dışında numarası kalmaz. Mesela karabiber için değirmen aldım ben küçük masa için karabiberi çekirdek olarak alıyoruz taze oluyor harika oluyor tavsiye ederim. Öğütülmüş hazırlar öyle olmuyor.

şeref aydının dedıklerıne guvenıyorum ben cogu transferı bildi en azından borsa olsun bildi ondan sonrası yonetıcılerın oyuncuların son kararı onlarıda bilemez ya

617683_Galatasaray_SK.jpg

dayi naptin sen bizim kulubu araplar aldi da bizimmi haberimiz yok

Sneijder şu bizim takımdaki boş adamları görse valla gelmez..

lan arkadaş şu şerefin dediklerini bizde bi bilsek atsanız şuraada görsek bizde ya :o

crıs ve ceyhundan sonra caglar ve sercanda hemen gonderılmelı bu adamların aldıgı paraya floryada yararlandıkları ımkanlara yazık...

Fatih Terim bu kadar istediğine göre Riera'dan iyidir.

Ne kadar iyi oynarsa oynasın defans başka bişey.Gider saçma bi kafa vuruşuyla topu rakibe indirir pozisyon vermediğimiz maç 1-1 olur.Ayrıc deplasmanda ki braga maçında neredeyse oyundan atılıyordu.Farfan otoban yapar orayı

Carlinhos'un gelirse Riera'dan iyi performans göstereceğini sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt