GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 12

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
12/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abı sneıjder cok skorer bır ortasaha degıl.Zaten dıkkatınızı cekerse Terımın Kakayı ıstemesındekı temel sebep bence skorer ve calımcı bır oyuncu olmasaydı.Sneıjder de bu ozellıkler cok barınmıyor.Zaten attıgı gollerın cogu da uzaktan atılmıs goller.Bıze skor uretecek bır kanat lazım.

ki bu 4-3-1-2 sistemini 96-00 arasi cok basarili bir sekilde uygulamisti Imparator.

bende aynen bunu düsünüyorum. :yenieek: orta 4lü diyelim artik hepsi bir birine benzeri orta saha oyunculari. Melo Selcuk Hamit Sneijder hepsi bir birinin mevkisinde oynama kabiliyeti barindiriyor. tek kalan iste sol bek önemli bir stopper ve Burakin yaninda takim oyununa katkida bulunacak ikinci forvet.

Cepte: Forvet=Elmander, Sol bek=Riera

Yolda: Forvet=Chadli, Sol bek=Carlinhos

Ruyada: Forvet=De Jong, Sol bek=Taiwo

Kabusta: Forvet=Umut, Sol bek=Balta

Bana göre 4-3-1-2 oynarız ama tahminim Fatih Terim Amrabat'tan yeni Arif yaratmaya çalışacak ve Burak'ın partneri olarak deneyecek

Muslera

Eboue

Dany

Riera (Carlinhos)

Melo

Amrabat

Gelirse Sneijder.

Bence Amrabat en zayıf halka olarak yedeğe çekilir. Elmanderin yedek kalması da garanti oldu zaten.

Onların orta sahası cok dınamık cok kosan bır yapıya sahıp.Pirlo beyın gorevını goruyor.Kwadwo asamoah maurıcıo ısla arturo vıdal claudıo marchisio paul pogba acayıp bır ortahasaha

bizimkilerde fena degil aslinda sonucta melo-selcuk tek basina orta sahayi yönetiyorlar gecen sene elmander yardim ediyordu bu sene kimse yok zaten ondan o puan kayiplari onlarin yanina bir sneijder fark yaratir.. bizdeki sorun hamit ve diger kanat olurdu bu sistemde, daha dinamik defans/ofans kabiliyetli biri olsa aslinda denenebilir.

Sistem belli

4231

Muslera

Eboue Semih Danny Transfer

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Riera(Amr)

Burak

​

veya 4-1-2-1-2 (Diamond 442)

Muslera

Melo

Hamit ......Selcuk

Sneijder

Burak .....X

​

simdi gercekden yatim, uyku ritmim fena bozuldu :D

Bize en az bir tane daha ilk 11 oynayacak yerli oyuncu lazım. Sneijder gelirse Emre Çolak'ı ilk 11'de görmekten korkuyorum ben.

Sistem belli

4231

Muslera

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Riera(Amr)

Burak

​

veya 4-1-2-1-2 (Diamon 442)

Muslera

Melo

Hamit ......Selcuk

Sneijder

Burak .....X

​

simdi gercekden yatim, uyku ritmim fena bozuldu :D

7 yabancı

Cepte: Forvet=Elmander, Sol bek=Riera

Yolda: Forvet=Chadli, Sol bek=Carlinhos

Ruyada: Forvet=De Jong, Sol bek=Taiwo

Kabusta: Forvet=Umut, Sol bek=Balta

:yenieek:

iyi isimler, ama Chadli konusunda iyce sasirmis kaldim sahsen... Arda Turan oyun stiline benzetiyorum bilmiyorum forvette bu kadar etkili olurmu ?

Ayrica Chadli konusunda 3-4 ay önce Istanbuldan beni takip ediyorlar lafi dolasiyor kaldigim kentteki türk toplulugu arasinda. (chadli Apeldoornda AGOVV kulübünde oynarken bir Türk kardesimizin evinde kalmistir Belcikadan geldiginde ve simdi iyi arkadaslar.)

*mecburi edit, demek istedigim Chadli cok statik oynuyor cok derin kosu yaptigini veya hizli oldugunu görmedim teknikdir ama icim bir türlü isinmadi kendisine (burda da yalanim olmasin , Gece hayatindan taniyorum, o AGOVV döneminde hafta sonlari ben barmen olarak calisiyordum ve gördüklerimi yakistiramiyorum prof oyuncuya insallah kendisini toparlamistir bu arada.)

CL kadrosu :cool::lol:

Frei gelse cok iyi olur

ALLAH bilir ayıkmamışsındır bile Arif :D CL kadrosuymuş. Bizim yerli bir stoper almamız şart. mümkün olsa yerli sol bekte isterim ama piyasada öyle biri yok. Melo ve rieranında sezon sonu gideceğini varsayarsak aslında iyi bir kadromuz var. Alperi alırsak daha iyi oluruz.

abı sneıjder cok skorer bır ortasaha degıl.Zaten dıkkatınızı cekerse Terımın Kakayı ıstemesındekı temel sebep bence skorer ve calımcı bır oyuncu olmasaydı.Sneıjder de bu ozellıkler cok barınmıyor.Zaten attıgı gollerın cogu da uzaktan atılmıs goller.Bıze skor uretecek bır kanat lazım.

skor uretecek kanat > sneijder

diosun, dogrumu ? :ka23:

|Muslera|

Eboue Semih Danny

Melo

Hamit ...Selcuk.... Engin

Sneijder

Burak ....Elmander

Lig icin. :happynew:

3-1-3-1-2 :D​

ALLAH bilir ayıkmamışsındır bile Arif :D CL kadrosuymuş. Bizim yerli bir stoper almamız şart. mümkün olsa yerli sol bekte isterim ama piyasada öyle biri yok. Melo ve rieranında sezon sonu gideceğini varsayarsak aslında iyi bir kadromuz var. Alperi alırsak daha iyi oluruz.

Kerim Frei bizim için çölde bulduğumuz tek dal sigara gibi olur

Muslera gidebilir, sezon sonun, onun yerine Onur gelebilir. Kontenjan denilen sey var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt