GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 13

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
13/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi transferi ...

0F40BA1B1EE641F7B83A4F499D181F84.jpg

bu sezon bir macini bile izlemedim bu Juvenin resmen 3-5-2 mi oynuyorlar yoksa italyanlarin catanaccio dedikleri 5-3-2 sistemi mi ? beklerin kanatlari tamami ile kullanmasi?

3 stopperle mi oynuyorlar? 5-3-2 cok kontrollu ve cok kontra atak üzerine kurulu bir oyun yapisi...:confused:

Yok tam 3-5-2 kanatlari cok dinamik defans/ofansi 2 yönlü. Yani takim halinde zaten oynuyorlar en fazla 40 metrede oynuyorlar oyunu. Rakibine göre degisik Cl'de daha defans kontraya dayali ligde ise daha ofansifler. Bizim 2000 senesinde oynadigimiz oyuna cok benziyor ücgen paslasmalar, 2.forvetin arif tarzi olmasi ordan bir kiyaslama yapabilirsin.

Sneijder ile tek forvet oynariz. Zaten Sneijder nin büyük özelligi "playmaker" yani oyun kurucu özerllikerin yaninda skorer, kaleye yakin olmasi. "Second Striker" gibi...

Kanat Sneijder Kanat

Forvet

​

99%öyle olur.

Neden anlamak ıstemıyorsunuz sneıjder cok ust duzey bır futbolcu olabılır ama skorer bır futbolcu degıl.

Bunu bircok arkadas dile getirde brother

Senin tarif ettigin 10 numara tipi gizli bir forvet gibi oynamasini da biliyor dribbling olsun daha gole yakin, Sneijder böyle bir oyuncu degil ha yapmasina arada bir yapar ama bu konuda cok büyük beklentiler olmasin. Ha bir sürü asist yapar Sneijder bu konuda rekor bile kirar bence.

Sneijder'in gelmesi bu takimda bir cok oyuncuyu costuracak. Golcuye falan gerek yok, elimizdekiler yeterli. Sol bek aldik mi tamam. Selcuk, Melo, Burak, Amrabat'in performansi cok artacak.

Ulan istişare mi ne derler sanki ona yattık sabahın bu saatinde Sneijder'in Hakan Şükür'e gol attırdığını görüp aniden bir uyandım bilinçaltı error verdi artık.

bu sezon cıktığı sadece 11 maçta 2 gol 5 assist yapan Sneijder de skorer değilse ben futbol izlemicem bundan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt