GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 18

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
18/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rıerayla oraya cozum bulabılırız ama bız defans yapmaktan cok ofansıf olarak daha cok zorlanıyoruz bence(sahsı gorusum)Zaten hamıt selcuk sneıjder melo alan paylasımı ve kapatma konusunda master yapmıs ısımler.Ama ofans daha zayıf gıbı gorunuyor

renktaş rakipte eğer pırpır bir tane sağ açık oyuncusu olduğu zaman bizim sol taraf felç oluyor.

sol taraftaki oyuncular oyundan düşüyor vs vs.

Hepsine yapar. Burak zaten cosar da Amrabat Selcuk artik kim oynuyorsa hepsini oynatir, Aydin bile 7-8 den asagi dusmez. Gelsin gorursunuz.

yatamiyorum heyecandan.. napcami bilemiyorum...gece 11 suan burda, sabah 9'da iste olmam lazim.. 2-3 saat da beklesemmi yoksa erken yatip erkenmi kalksam. ulan sneijder, adamda kafa birakmadin.

yatamiyorum heyecandan.. napcami bilemiyorum...gece 11 suan burda, sabah 9'da iste olmam lazim.. 2-3 saat da beklesemmi yoksa erken yatip erkenmi kalksam. ulan sneijder, adamda kafa birakmadin.

Erken kalk, her şeyin Türkiye saati ile öğlene doğru belli olması daha yüksek ihtimal çünkü.

Yadiran bi Sol Bek lazim.

Bekler cok önemli artik modern futbolunda. Cogu takim zaten ortayi artik saglama aliyor, defansi ön planda tutiyor... bekler baya ileriyor cikiyor...

Carlinhos bundan dolayi fena olmaz, yardiran, hizli ofansi seven bi Bek.

bu son yazim, lan bi yatamadim :D

Erken kalk, her şeyin Türkiye saati ile öğlene doğru belli olması daha yüksek ihtimal çünkü.

batman-returns-logo.jpg

:sad007:

kulup tarihinde yoktur heral 1 numara giyen tobcu

baya havasi olurdu aganin, that f'sure.

Gelirse ki ben hala ihtimal vermiyorum bakma sen video fln paylaştığıma. 10 numarayı isteme ihtimali çok yüksek. Ha ara transfer döneminde forma numarası değişir mi serbest mi onu bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt