GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 20

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
20/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimdi ben neredeyse aylardır yazmadım buraya ama forumu hala ilgiyle takip ediyorum

öncelikle hepinizi selamlıyorum renktaşlar Şınayder hayırlı olur umarım gelirse diyorum

Böyle bir transfer (eger gerçekleşirse) daha önce olmadı olamazda tekrar

Umuyorum istediğimiz gibi olur da şanlı ismimizi tüm dünyaya yeniden duyururuz :yenieek:

Bülent timurlenk diyorsa vardır bir bildii diyor sözlerimi noktalıyorum :)

gelirse yavşak ntvspor ya köyt belgeseli koyar ya gündemi mhk ile değiştirir ya da o sigaralı resmine binayen adamı keş ilan eder- sarı fare gibi

Bilen biri soruya cevap verirse sevinirim. Hagi'nin geldiği zamanlarda. Diğer futbolcularla Hagi arasında aldığı ücrette ne kadar fark vardı. ?

Şimdi ben neredeyse aylardır yazmadım buraya ama forumu hala ilgiyle takip ediyorum

öncelikle hepinizi selamlıyorum renktaşlar Şınayder hayırlı olur umarım gelirse diyorum

Böyle bir transfer (eger gerçekleşirse) daha önce olmadı olamazda tekrar

Umuyorum istediğimiz gibi olur da şanlı ismimizi tüm dünyaya yeniden duyururuz :yenieek:

Bülent timurlenk diyorsa vardır bir bildii diyor sözlerimi noktalıyorum :)

ne demiş Bülent timurlenk?

fark mı misliydi bile bazılarıyla. ama hagi sayesinde fark kapandı :Z6: hem hagi hem okanlar vs kazancını arttırdı

İtalyan devi Inter'de forma giyen ve Galatasaray'ın transfer etmek için bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in son durumu hakkında bir açıklama daha geldi.

Inter sportif direktörü Piero Ausilio, yaptığı açıklamada transferin ne aşamada olduğuna dair bilgiler verdi. Ausilio, Sneijder'in Galatasaray'a transferinin bitmek üzere olduğunu ve yüzde 99 Galatasaray'da olduğuna dair haberler için yaptığı açıklamada, "Yüzdeler üstüne konuşmak istemiyorum. Galatasaray ilgi duyacağımız bir teklif yaptı ama bitmiş bir şey yok. G.Saray başkanı ile de konuştuk bu üç aşamalı birişlem. Sneijder henüz ikna olmuş değil." ifadelerini kullandı.

İtalyan gazetesi Tuttosport ise yaptığı haberde, Hollandalı Wesley Sneijder'in yüzde 99 Galatasaray'a transfer olacağını ve kısa süre sonra İstanbul'a gideceğini iddia etmişti. Sneijder'in son kararını 24 saat içerisinde vermesi bekleniyor.

arkadaşlar merhaba;

öncelikle şunu söyleyeyim, hayırlı olsun.

bugün ufak bir işimi halletmek için gayrettepe'deki denizbank şubesine gittim. bireysel işlemde ismail bey var. bilenler bilir hafif toplu, kibar bir insan.

krediyle ilgili konuşurken bankada ufak çaplı bi hareketlilik oldu. veznelerden ikisi akşamüstü işlemdışı kaldı. bir de kapıda bir adet siyah bmw park etti.

hayrola dediğimde sneijder için banka hesabı açıldığını, galatasaray'dan [faruk bey diye bahsediyorlardı] bir yöneticinin gelip mevcut protokolü kurduğunu söyledi.

ben de bir fenerbahçeli olarak kendisinin galatasaray'a gelişini takdir edersiniz ki üzüntüyle karşılamış olsam da bu haberi sizinle paylaşmak istedim.

bira sözü verdiğim arkadaşlar lokasyon bıraksın haftasonuları müsaitim.

ne diyelim sarı çocuk.

tekrardan;

hayırlı olsun.

aha bu da ekşiden

Ajax & Galatasaray Want Liverpool Talent Who Really Should Be Given Chance to Shine at Anfield | CaughtOffside

Ajax and Galatasaray are interested in Liverpool winger Oussama Assaidi – less than six months after he moved to Anfield.

Assaidi joined the Reds from Dutch club Heerenveen in a £3m deal last August.

Ajax and Galatasaray have hopes of securing the winger on a temporary basis, and they are considering loan bids before the end of the January transfer window.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt