Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bin türlü ihtimal var, sonuçta Anadolu kulübünden adam almıyoruz. Sözleşmenin hazırlanması, incelenmesi, düzeltmeler, onaylanması falan 3 gün bile az alında. Profeyonel futbolcu bu adam 5 kişi inceliyordur o imzalayacağı sözleşmeyi en az.

Eminim diğer oyuncularında sözleşmelerini bir çok kişi inceliyordur bunlar abartılacak kadar büyük detaylar değildir bence sadece adamın keyfini bekliyoruz tüm mesele bu bence değinmek istediğim nokta o idi.

Eminim diğer oyuncularında sözleşmelerini bir çok kişi inceliyordur bunlar abartılacak kadar büyük detaylar değildir bence sadece adamın keyfini bekliyoruz tüm mesele bu bence değinmek istediğim nokta o idi.

Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından birini almaya çalışıyorsun, e sende bi Barça değilsin haliyle bi zahmet bekle keyfini :)

Aydın Bayram @abayram71

G.Saray Yönetimi, Sneijder'in evini hazırlamış. Yeşilköy ve Hadımköy'de üç tane alternatif sunacaklarmış. Çocuğunun okulu bile hazırmış.

Gelmezse snejder Allah bunların ana bacılarının kulaklarına dayanma gücü versin.

Yahu dostum, soyledigi bir sey yok ki.

Biz her seye inanmaya calisyoruz sanki, Galatasaray yonetimi elbet ki,boiyle buyuk transferi gercekletirmek icin calisyorsa.Sneijder icin bir kac secenek ev bile bakmis ola bilirler.Hatta eger cocugu varsa onun icin bile hangi okul uygun olur diyede bakmis ola bilerler.

Yani bunu soyleyen sallamasda ola bilir.Salammamisda ola bilir.Yani soyledigi transferin gerceklesmesiyle ilgili bir sey yok ki.

sizi bu düşünceye sürükleyen bülent tulun ve tayfasının işi.. Transfer gerçekleşmezse Fatih hoca istemedi diyebilmek için..

hayır bu transfer olmazsa fatih terim yüzünden dolayı değil adam istemediği için olmaz.fatih terim istemiyor diye yapılan haberler için sordum ben soruyu.

Avatarı değiştirdim hadi hayırlı olsun :b5:

milanodan gelen üçak küçük çekmece gölü üzeride :) inmeye az kaldı

şimdi kendimi hikmet albayrak yerine koyuyorum ve bu işin olmayacağını öğrensem canım sıkılır ve sneijder mneyderı görmek bile istemem hiçbiryerde.

Bizim yonetim icin bu is bitmis ola bilir.amma egerki Sneijder sure istemisse o ssureden sonra hayli hayli bu transfer yatada bilir yani.

Hikmetin takip etmesi bir seyi degistirmez, sadece olumsuz haber varsa bile henuz ona ulasmamisdir diye biliriz.

yeni gelisme varmi?

daha dogrusu ucak kalktimi? :D

Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından birini almaya çalışıyorsun, e sende bi Barça değilsin haliyle bi zahmet bekle keyfini :)

Tamam bunda da sıkıntı yok ama Barça olmadığımız farkındayım ama Galatasaray'ız bu da bir isimdir kimine göre marka ve değerdi cuma dediysek cuma bir şeyler olmalı ama muhtemelen göreceğiz ki olmayacak ve biz yine uzun geceler yaşayacağız daha fazla taviz verilmemeli en azından bir duruşumuz net oldu, cuma dedik cevap vermediyse yol verilmeli alternatife geçilmeli bizim yönetim aynı anda iki transfer işini götüremiyor bu yüzden korkuyorum Sneijder'in gelmesi düşük ve bu ihtimale biz gibi kendileride günlerce tutulup kalacak sonra gereksiz transferler deryamıza yenileri katılacak diye ürküyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt