Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;p3KYdeON0lk]https://www.youtube.com/watch?v=p3KYdeON0lk[/video]

şimdi bu videoyu izledim de bir kez daha karar verdim ki galatasaray tarihinin en sükseli ve en heyecan verici kadrosu keitalı dönemmiş. kadronun başarılı olmadığı gerçeği var. ama eğer avrupada ilk 10 takım arasına girmeyi hedefliyorsak kesinlikle sneijder tarzı büyük oyunculara ihtiyacımız var.

keitalı kadronun mimarı haldun üstünel reisin güzel bir sözü vardı: galatasaray her zaman kendini kanıtlamış, kaliteli ve sattığında da para kazanabileceği büyük isimlere yönelmelidir.

bence mottomuz bu olmalı. 3 değil de 1 adam alalım ama büyük kaliteli yıldız isim alalım. ayrıca biz taraftar olarak da bu tarz isimlere açız.

2 tür transfer yapalım. 1.genç ve potansiyelli oyuncular. 2.kendini kanıtlamış tercihen 30 yaş altı yıldız oyuncular.

sonuç olarak inşallah sneijder gelir ve bu bir milat olur. bundan sonra her zaman bu şekilde isimlere yöneliriz.

lan kigilimi neysen öyle bos beles adamlara milyon eurolar harcinca iyi sonra gel bizim isimize laf et

hadi ordan ezik

sneijder gelir türkiyeye sonra açıklanır bence transfer taraftarın havalimanına gitmesini istemiyor olabilir yönetim olay çıkmasın diye yoksa yıkarlar orayı:asd:

bulent timurlenk transferi dogrulamis. bu adam duyumcularin babasi, krali, hasi.

1. bulent timurlenk

2. seref aydin

ciddi soyluyorum, bu adam yanilmaz.

sneijder in uçağı sabiha gökçene inecekmiş,ordan havalş ile taksime ordanda sarı dolmuşlarla bakırköye gelecemiş,bakırköyden trenle floryaya gececekmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt