Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Müsterih olun, aldık

Prinz-Frederic-von-Anhalt.jpg

O yazıyı G.Özdemir yazdı.Kendisi şuan medyada güvenilebilecek bir isim.Zaten Başkan'la aynı programa katılmıştı.Bunlarıda başkandan konuştuktan sonra yazmıştır.Bence çok doğru yazmış.Kurumsallaşmamızı istemeyen çok kişi var kulüpte.Bu kişiler kulübü savcılığa şikayet eden kişiler işte.

Yöneticiler arasında sıkıntısı olmayan yönetim ben görmedim zaten daha da benim gözlemleyebildiğim kadarıyla yönetimle ya da Ü. Aysal ile F.Terim'in aleni bir sıkıntısı olmadığı yönünde.

Uçakların hepsi indi Milano uçağı inmedi :sad007:

Arkadaslar yabanci twitleri canli tkip ediyorum merak etmeyin. kayda deger birsey oldugunda paylasiyoruz zaten. Paylasmadiklarimiz ya eski haber, ya onemsiz ya da geyik seyler.

antudaki kuş:

Mesajı Gönderen: Kemal

Sneider gelecekse başka transfer istemem...

Bu kadar can sıkıntısindan sonra ilaç gibi gelir...

20 verseler umrumda olmaz yeminle...

Bizim sadece topcuya değil ‚ morale de ihtiyacimiz var.

herkesin kendince bir hayali var tabi
:asd:

Bu cockpit view olayı iyiymiş ha.Nöbeti devrediyorum 6 gibi geleceğim ben geldikten sonra açıklanır hemen inş.2 tane finalim var aklım sneijder da inş iyi geçer.:asd:

Yöneticiler arasında sıkıntısı olmayan yönetim ben görmedim zaten daha da benim gözlemleyebildiğim kadarıyla yönetimle ya da Ü. Aysal ile F.Terim'in aleni bir sıkıntısı olmadığı yönünde.

Yazıyı tam okumadım,ama anladığım kadarıyla F.Terim'le Ü.Aysal arasında sıkıntı olduğunu değil,F.Terim üzerinden Ü.Aysal'ı yıkmaya çalıştıklarından bahsediyordu yazıda.

Eğer gelmezse şimdi verilen saatte uçakla jetle zeplinle her neyse işte yatmış mı oluyoruz burdan bu çıkarımımı yapmamız gerekir acaba ?

bence bugunde aciklanmiyacak benden soylemesi kap cuma gunleri satt kaca kadar acik

Yazıyı tam okumadım,ama anladığım kadarıyla F.Terim'le Ü.Aysal arasında sıkıntı olduğunu değil,F.Terim üzerinden Ü.Aysal'ı yıkmaya çalıştıklarından bahsediyordu yazıda.

Evet evet buna yakın şeyler ama ben sanmıyorum ki bu iki isimden biri yönlendirme ile birbirine üzerine gitsin ya da ters düşsün sadece kendi fikirlerinde anlaşamazlarsa dedikleri sıkıntı oluşur o yazıda yazdığı gibi III. şahışlar bu kişilerin fikirlerini değiştiremez ya da etkileyemez ben öyle düşünüyorum en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt