Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

S anal alem yıkıldı haberini duyunca

N e dert kalır ne tasa sen transfer olunca

E n çok da kığılıya koyar sen cimbomlu olunca

İ kinci maç kadıköyde fenere de koyunca

J ilet alır keserim kolu baştan aşağı

D ilersen kaldırırız var başkanın uçağı

E velallah yıkarız aziz denen yavşağı

R abbim nasip eyle bu hollandalı uşağı

millet şiire bişey diyeniniz yok mu yaw. neticem çıktı yazarken :)

404-not-found-einstein.jpg

Erdemirbas @Erdemdemirbas

Bu saatte Galatasaraylılara iyi bir haber vereyim.."W. Sneijder" yarın 13.40'ta Sn. Aysal'ın özel uçağıyla Türkiye'ye geliyor..

adam Galatasaray Genel Kurul uyesi :P

zaten bu kisi ozel ucak dedi bizde bunu kastettik :)

Abicim şimdi tarifeli olmayan bir uçak için nasıl saat verebiliyor bu adam..Sanki dakikası dakikasına kalkma zorunluluğu var..Hiç inandırıcı gelmiyor dünde gelmemişti bu adamın yazdığı bana..Atatürk Havalimanından tanıdık varsa baktırmak lazım jet garajda mı halen diye..

Yolanthe'nin attığı o twitt eski tarihli, timsah olmasın.

Abicim şimdi tarifeli olmayan bir uçak için nasıl saat verebiliyor bu adam..Sanki dakikası dakikasına kalkma zorunluluğu var..Hiç inandırıcı gelmiyor dünde gelmemişti bu adamın yazdığı bana..Atatürk Havalimanından tanıdık varsa baktırmak lazım jet garajda mı halen diye..

Fanatik web tv,Bülent tulun;Akşama doğru bu iş çözülür,Muhtemelen Akşam Sneijder Galatasarayda demiş..

bilmiyorum vallah

zaten dogruysa o saatte falan ancak kalkar bence yani bi 3 saat falan daha var demek:)

Fanatik gazetesi yazarı Serdar Dinçbaylı: Bülent Tulun ile görüştüm.Sneijder'dan bu akşama doğru haber beklediklerini söyledi.

Fanatik gazetesi yazarı Serdar Dinçbaylı: Bülent Tulun ile görüştüm. Sneijder'dan bu akşama doğru haber beklediklerini söyledi.

Fanatik gazetesi yazarı Serdar Dinçbaylı: Bülent Tulun ile görüştüm. Sneijder'dan bu akşama doğru haber beklediklerini söyledi.

25 ekimin haberini veriyorsunuz hey allahim :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt