Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi aklıma modragon olayı geldi,tüm gazeteler beşiktaşa gitti dedi fotğraflar bile çıktı ama resmi açıklamadan sonra bizdeydi,kısacası resmi açıklamayı bekleyin arkadaşlar sitrese girmeyin boşu boşuna ; )

yönetime çok fazla laf edemem açıkçası... ligi 8. bitirmiş enkaz bir takımı devralıp neredeyse komple yenileyip şampiyon yaptılar. grandenin katkısı büyük muhakkak ama onu da getirmeyi akıl eden yine bu yönetim. o yüzden birşey demek istemiyorum fakat şu kapa bildirme olayı fena canımı sıkmaya başladı. arkadaş gizliden yürüt görüşmeleri kesin cevap aldın mı akşamına görüşmeye başladık diye bildir.. bir sonraki günde anlaştık diye açıkla.. bu kadar mı zor anlamıyorum. herşeyi kuralına göre yapmak zorunda değiller. bunun da kötü bir tarafı yok bence. insanlar eziyet çekiyor resmen bende dahil olmak üzere. ayıptır yav :(

Sneijder gelmek istemiyorsa zorla getiremeyiz.

Millet iyimisiniz kaka bile madride giderken günlerce düşündü ki adam Türkiye ligine gelecek, yani tek elle tutulur yanı Ş.ligi kozu.

para

zaman verildiği için bekliyok, yoksa kap bildirimi yaptıktan sonra 5 ile 2 ahfta arasında ancak oyuncu alıyoruzz.

13.40 de inecek demedi

gelecek dedi, yani o saatte ucagin kalkmasi da olabilir bu

Haklısın enkaz bir takımı yeniden kurup şampiyon yaptılar.

ypxMd.gif

Kaka oynayabilirmiyim diye düşündü :D O kadar adam var.İlk 11'e girmek zor.

ayrıca ordaa takımlar arası görüşmelerde vardı.. ondan uzun sürdü..

moratti utanmasa altına ferrari verip şöfürü ile istanbula yollacakkk..

istenmediğin yerde ne duyuonki zaten..

ayrıca snejder 28 yaşında. 2 sene kalsa. dünya kupasından sonra yine istediği yere gider..

yazıklar olsun ya vallahi bu toplumun eskiden bazı değerleri vardı ya.. bizim insanımız yalan söylemekten neden böyle hoşlanır onu karakterine nasıl uydurur benim aklım almıyor ya koca adam olmuş yok 13:40 ta gelecekmiş filan ayıp be :mad::mad:

yazıklar olsun ya vallahi bu toplumun eskiden bazı değerleri vardı ya.. bizim insanımız yalan söylemekten neden böyle hoşlanır onu karakterine nasıl uydurur benim aklım almıyor ya koca adam olmuş yok 13:40 ta gelecekmiş filan ayıp be :mad::mad:

Gelmiştir belki abi.

Tekrar söylüyorum, Türkiye'den başka bir takıma gitmediği sürece bence yönetime söylenecek hiç bir şey yok.

13.40'ta uçağı kalkcak olabilir ya da belkide geldi ne biliyoruzki ? :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt