Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence bu kablama akşam gelir uçakla. ne de olsa özel uçak bavulunu toplaması uzun sürmüştür.

lan varya beni ntvspor'da calistiracaklardi veya ligtv'de, ulan bu transferin degil bonservisini, telefon parasi icin harcanan miktari bile ogrenirdim la.

bunlar uyuyo mu napio allah askina? son 20 yilin en onemli transferi yapilmakta, adamlar ayakta uyuyo? la olm gidin arastirin, arayin birilerini, bilgiye ulasmaya calisin..

Sneijdere kızıyoruz ama Ya Meloda olduğu gibi bizim yönetim alacağı ücrette anlaşıp sonra biraz daha indirim istediyse?

Ha bu arada kuşbeyinleri ile burayı takip eden fenerli mallar,"Sneijder" bekliyoruz hatırlatırız iki günlük topçuları değil..Bunun heyecanını yaşamak bile ayrı olay..Bir gün sizede olur umarım ne diyeyim..Aç kedinin ciğere bakması gibi mal gibi bakın ancak..

evet yatar bu iş bnce arkadaşlar böyle olacağı belliydi zaten yazıklar olsun şunca insanın duygularıyla oynayanlara ayıp be yazık

snejder nereye gider??

1-italyada kalamaz. maşşını indirmeden

2-italayada başak takıma gidemez. herkes maddi zorluklar içinde.

3-ingiliz kuluplerinde sadece manu var. diğerleri zaten transfere doymuyor..

4-almanyadan hiç teklif yok. olsa belki giderdi??

5-he rusya-he amerika ikiside olmaz. hedefsiz olur. para yı bizde veriyok.

6-hollandaya dönermi teklif yok.

7-psg zaten almayacağını açıkladı..

8-ispanyaya dönmez zaten realden geldi. belki morunhio istermi bilemem..

yeni

burdaa en büyük ve en çok isteyen biziz. gelmeyecekse maaşında indirim yapmak zorunda ve italyadaki son dönem futbolla bizden farkı yok.

Real alacak en son takım, Özil-Modric var. Artı olarak Arsenal'dan da aldılar bir ortasaha daha. Takımın yarısı ortasaha olur:)

bizimkiler 24 saat dedi bence evraklar falan vardır bugun akşam üstü yada yarın açıklanır geldi eminim.

senjder:" bana gelen teklif yok " dersee. ne yapacağız ne hallere düşeriz ya laa..

[video=youtube;ASj81daun5Q]https://www.youtube.com/watch?v=ASj81daun5Q[/video]

Sneijder gelecek mi?

Su sarkıyla takip edin:asd:

portakal soyulur mu tadına doyulur mu sneijder bi gelse ezikler kudurur mu ^^ :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt