Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ha bu arada kuşbeyinleri ile burayı takip eden fenerli mallar,"Sneijder" bekliyoruz hatırlatırız iki günlük topçuları değil..Bunun heyecanını yaşamak bile ayrı olay..Bir gün sizede olur umarım ne diyeyim..Aç kedinin ciğere bakması gibi mal gibi bakın ancak..

Onlar şikeci şerefsiz başkanlarının yalakalık yapmaktan fırsat bulamazlar bu tip heyecanlara

Bu yatın diyenler öğlen saati nereye gidip yatıyoz yahu :haha:

bu adamın gelmeyeceği belliydi, ailesine insan kaç gün danışır ya? oturur 1 gün düşünürler kararlarını verirler. ne lan bu istihbarata yatar gibi. bizi de salak yerine koyuyor elin hollandalısı.

Real alacak en son takım, Özil-Modric var. Artı olarak Arsenal'dan da aldılar bir ortasaha daha. Takımın yarısı ortasaha olur:)

uleee var yaa... senjder verilen para ile kaka alınmazmıydı?? alınırdı..

snejderr bak kakayı almaya gidiyok karar verrr :)

Adamın geleceği falan yok günlerdir bu duyumcular ha geldi gelecek diye yaygara kopardılar. Adama şartlarımızı sunmuş bekliyoruz sanırım yani sneıjderden de bence olumlu bir geri dönüş bile olmamıştır şu ana dek sadece evet yada hayırını bekliyoruz adamın . eğer bu transfer olmassa o duyumcu ve gazetecilerin uzun süre 7 sülalesinin kulaklarını çınlatacağım

Sneijder imzayı attımı?

[video=youtube;LRLdhFVzqt4]https://www.youtube.com/watch?v=LRLdhFVzqt4[/video]

Sneijdere kızıyoruz ama Ya Meloda olduğu gibi bizim yönetim alacağı ücrette anlaşıp sonra biraz daha indirim istediyse?

Ya renktaş sil baştan eski kavgaya dönmeyelim, Melo ile ücrette anlaşıldığını Melo'nun menejeri dedi Abdurrahim Albayrak'da görüşmeyi ben yaptım 7 saat görüştük anlaşamadık dedi siz hala neyin kafasındasınız

Onlar şikeci şerefsiz başkanlarının götünü yalayıp sakso çekmekten fırsat bulamazlar bu tip heyecanlara

onlar için en büyük heyecen 2 dk lık şampiyonluk sevinçleri bu kadar mal bir taraftar topluluğu yok azize kulübü üstüne almış bunlarada gazı verdikçe kendilerini bir bok sanıyorlar kerizler.

bu adamın gelmeyeceği belliydi, ailesine insan kaç gün danışır ya? oturur 1 gün düşünürler kararlarını verirler. ne lan bu istihbarata yatar gibi. bizi de salak yerine koyuyor elin hollandalısı.

adam sevdiği için mezhep değiştirmi sen ne diyon reisss :)

ama çocuğu bahane etmesinler o zaten ilk eşindenn :)

Beyler biri son gelişmeleri aktarabilir mi?

şimdi benim anlamadğım bişi var.7 yabancı oluyor Riera yı sol beke çeksekde bişi değişmiyor.biri kesik yicek ama hadi hayırlısı.. ben olsam rieayı bek yaparım sol açığa kerim frei yi alırım.stoperede lescott al sana mis..

.............muslera.....

eboue..semih..dany..yabancı/riera

..........selçuk..melo........

..hamit....sneijder...amrabat/riera

...............burak............

Adamın geleceği falan yok günlerdir bu duyumcular ha geldi gelecek diye yaygara kopardılar. Adama şartlarımızı sunmuş bekliyoruz sanırım yani sneıjderden de bence olumlu bir geri dönüş bile olmamıştır şu ana dek sadece evet yada hayırını bekliyoruz adamın . eğer bu transfer oduyumcu ve gazetecilerin uzun süre 7 sülalesinin kulaklarını çınlatacağım

Hiçbirşey olmaz. 2 gün sonra ilk transfer için herkes taşır buraya uyduruk atmasyon gereksiz tweetleri.

Almanyada olanlar bu video'yu izleyebiliyor mu ??

[video=youtube;gHTOQUSkXUg]https://www.youtube.com/watch?v=gHTOQUSkXUg[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt