Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sakin olun birşey olacağı yok bugun açiklanmaz bişey uzaması daha iyi olayın sartlar konusuluyordur

paris > moskova cok net

Bu aksam 8 gibi istanbula gelicem birde sneijder o saatte orda olursa varya yikarim ortaligi :D

Sustunuz :sad007:

Valla hiç duymadım yazsana bir iki bişey. Mesela "f5 korkma wesleyden, tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak" nasıl yazılıyor tatarcada? :happynew:

f5 komforkma wemfesleydenfen temfecavümfüz kamfaçınılmazmafsa zemfevk amfalmayamfa bamfak:cool:

İnter forumundan alıntıdır.

turkish Branca said he's 99% their player... Fuck him. Go be forgotten like Etoo.

aga bak, 'zenginim, gavurum, guzelim' gibi dusunup yasamayi seviyosan, ki maalesef bazi insanlar boyle, ozaman evet milano'yu daha sevebilirsin.

adamlarin tadi zevki cok guzel. milano cirkin demiyorum, gayet guzel, ama istanbul bi baska, istanbul'un herseyi var abi. asya-avrupa, modern-fakir yerleri, apayri bi yer inanilmaz.

kendim amsterdam'da kaliyorum, burasi rezil otesi. imkanim olsa direk istanbul'a tasinirim, ama bu euro'lar adami deli ediyo iste. hersey para para para..

sevgili sneijder'in eşi milano aşığı malum bu şehir istanbuldan çok çok fazla daha mı iyi yoksa istanbul daha mı iyi ne var bu milanoda yahu istanbul o kadar mı kötü yanında kadın bi türlü bırakamıyor.ondan dedim :)

Milano mu İstanbul mu?

benim oyum çekimser renktaş; istanbul çok daha zor bir şehir, ama sonuçta yılda 6 mil euro alana zor değildir o kadarda.

Milano merkez kardeşim tarihinde hep asilik var ve bu da bayağı düzenli bir şehir yarattırmış, mussoliniye bile isyan etmişler (balkon yasakken tüm italyada milanoda her ev neredeyse balkonlu) klasik italyan tarih şehirleri gibi de değil ve kuzey italyanın en zengin büyük şehri adamların çoğunun yazlığı portofinoda vesaire vesaire....

Ulan italyaya gidesim geldi portofino deyince; sen kal biz gelelim şino :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt