Berkay Özkan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.832
- 65
- 1.318
Cevap: Transfer Nöbeti
İbrahim seten ağır sallıyor inanmayın.
İbrahim seten ağır sallıyor inanmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde oynasa city of galatasaray mı diyecekti
Galatasaray'ın şehri değil mi İstanbul?![]()
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
GS'li bi' yönetici: "Sneijder 1 saat içinde telefonla kararını bildirecek.. Bana göre küçük bi' jest daha isteyip bizi kabul edecek.."
Bence artik bitmistir! Mantik var sonucta.. Ispanyadan Barcelona Madrid baska takimda oynamak istedigini sanmiyorum Sneijderin bunun yaninda bu 2 dev Sneijdere gerekleri yok.
Ingiltere desek hayatta vermezler aylik bu kadar parayi City olsun United olsun hepsinde mevkilerde dolu... Chelsea / Arsenal kaliyor birisinde oyuncu bollugu digeri hayatinda transfere bile para harcamiyan oyunculara yillik birakin 6 Milyonu 4 vermekte birle sinirlari zorluyor
Totenham gibi takimlar kimse demesin sacmalik ötesi olur onlarin 6 Milyon a yakin bir parayi oyuncuya verme imkanlari oldugunu sanmiyorum ve Totenham "Top club" dedigimiz kriterlere uymuyor ..hep 3.cülük dördüncülük yerine oynama kapasitesi var.
Almanya Ligi desek bir tek Bayern Munich Dörtmund var birisi takimi full dolu oyuncuya geregi yok digeri ise kadrosunda 10 dan fazla yetenek var ve yillik bu parayi kimseye ödemiyorlar lüks olacak Sneijdere mi verirler?
Geriye kalan PSG ve Rus takimlari PSG de bu mevkide oyuncuya gerek yok. Tek kalan Ruslar var burdan da bir cit diye ses cikmadigi icin Gerceklerden geriye kalan GALATASARAY
ow yeah brother! :yenieek::ayatollah:
GS'li bi' yönetici: "Sneijder 1 saat içinde telefonla kararını bildirecek.. Bana göre küçük bi' jest daha isteyip bizi kabul edecek.."
bizde oynasa city of galatasaray mı diyecekti
istanbul der yada milano der
Milano türkçedir, Milan italyanca.
İngilizce'de de Milan olarak geçer.