Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

19:05' te açıklanır bence. teklifi kabul etmişse bile.

Transfer Nöbeti

Bence artik bitmistir! Mantik var sonucta.. Ispanyadan Barcelona Madrid baska takimda oynamak istedigini sanmiyorum Sneijderin bunun yaninda bu 2 dev Sneijdere gerekleri yok.

Ingiltere desek hayatta vermezler aylik bu kadar parayi City olsun United olsun hepsinde mevkilerde dolu... Chelsea / Arsenal kaliyor birisinde oyuncu bollugu digeri hayatinda transfere bile para harcamiyan oyunculara yillik birakin 6 Milyonu 4 vermekte birle sinirlari zorluyor

Totenham gibi takimlar kimse demesin sacmalik ötesi olur onlarin 6 Milyon a yakin bir parayi oyuncuya verme imkanlari oldugunu sanmiyorum ve Totenham "Top club" dedigimiz kriterlere uymuyor ..hep 3.cülük dördüncülük yerine oynama kapasitesi var.

Almanya Ligi desek bir tek Bayern Munich Dörtmund var birisi takimi full dolu oyuncuya geregi yok digeri ise kadrosunda 10 dan fazla yetenek var ve yillik bu parayi kimseye ödemiyorlar lüks olacak Sneijdere mi verirler?

Geriye kalan PSG ve Rus takimlari PSG de bu mevkide oyuncuya gerek yok. Tek kalan Ruslar var burdan da bir cit diye ses cikmadigi icin Gerceklerden geriye kalan GALATASARAY

ow yeah brother! :yenieek::ayatollah:

Uydurma o twit. Sadece ilk cümleni okudum. Yorma kendini

bu boşama olayı benimde başıma gelebilir allah korusun. bana allah akıl fikir versin diyip duruyor :o

Transfer Nöbeti

Van hoojjdonk zavallisi gelme demistir satilmis ezik

Sent from my iPhone using Tapatalk

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten GS'li bi' yönetici: "Sneijder 1 saat içinde telefonla kararını bildirecek.. Bana göre küçük bi' jest daha isteyip bizi kabul edecek.."

Az önce gelmeyecek diyordu. Ben anlamıyorum ki ne içiyorlar.

Seten yarın gazetene gelip s.... ulan sen ne yalancı bir adamsın demezsem şerefsizim..

Ulan gel arkadaş hadi yav.

Zaten doktor dişimi çekti.:mad:

Sneijder o hatun yüzünden gelmezsen Kıvanç Tatlıtuğ'dan başlarım en karizmatik Türk Ünlüleri Milano'ya gönderirim ayık ol yaparım :cool:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

GS'li bi' yönetici: "Sneijder 1 saat içinde telefonla kararını bildirecek.. Bana göre küçük bi' jest daha isteyip bizi kabul edecek.."

Yaa oha cidden bu kadar dönek olur insan ulan durmadan başka sözde kaynaklardan yazıyor adam ama hepsi bir birinin tersi bir insan bu kadar mı dönek sorunlu olur.Adam bir gün ne diyorsa ertesi gün tersini söylüyor adamın yazdıkları dakikalar içinde bile değişiyor. Rica ediyorum şu eziği paylaşmayın renktaşlar adam sallıyor çok açık belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt