Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Raffy ‏@aslanraffy DİPNOT | Wesley Sneijder'in sportif anlamda resmi sponsoru Nike olduğu için gideceği kulübün kesinlikle Nike giymesi şart. Bu nedenle>

Raffy ‏@aslanraffy

>"güya" menajerlerin görüşmek istediği İngiliz kulüplerine transfer olması imkansız. Arsenal seneye Adidas giyeceği ve Manu'nun ise tamamen>

Raffy ‏@aslanraffy

>bu transferden vazgeçtiği için bu tip söylentilere kulak asmayın. WS için her yol İstanbul başka bir deyişle #Westanbul 'dur! Bilginize. ;)

bugün birşey olmaz ben kacar herkese iyi nöbetler...

biara mehmet senol guzel duyumlar veriyordu..

bu sallama duyum verenlerin 7 sülalesini anıyorum. arkadaş adam attığı twitten 2 dk sonra tam tersini yazıyor lütfen saçma sapan adamların duyumlarını paylaşmayalım sinir oldum.

5 dakika sonra gelecek beyler hissediyorum

Jimmy Watson ‏@CurvaNordSoul Turkish journalist Bülent Tulun also claims Fatih Terim met with Sneijder's agent to discuss the move.

Raffy ‏@aslanraffy DİPNOT | Wesley Sneijder'in sportif anlamda resmi sponsoru Nike olduğu için gideceği kulübün kesinlikle Nike giymesi şart. Bu nedenle>

Raffy ‏@aslanraffy

>"güya" menajerlerin görüşmek istediği İngiliz kulüplerine transfer olması imkansız. Arsenal seneye Adidas giyeceği ve Manu'nun ise tamamen>

Raffy ‏@aslanraffy

>bu transferden vazgeçtiği için bu tip söylentilere kulak asmayın. WS için her yol İstanbul başka bir deyişle #Westanbul 'dur! Bilginize. ;)

Fifa13 kariyer modda Atletico'ya almıştım Sneijder'i... yoksa ?? :sad007:

:trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt