İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
haha inter forumunda fenerlilere küfrettiriyorum
haha inter forumunda fenerlilere küfrettiriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jimmy Watson @CurvaNordSoul Turkish journalist Bülent Tulun also claims Fatih Terim met with Sneijder's agent to discuss the move.
İnandın mı sende ?
Raffy @aslanraffy DİPNOT | Wesley Sneijder'in sportif anlamda resmi sponsoru Nike olduğu için gideceği kulübün kesinlikle Nike giymesi şart. Bu nedenle>
Raffy @aslanraffy
>"güya" menajerlerin görüşmek istediği İngiliz kulüplerine transfer olması imkansız. Arsenal seneye Adidas giyeceği ve Manu'nun ise tamamen>
Raffy @aslanraffy
>bu transferden vazgeçtiği için bu tip söylentilere kulak asmayın. WS için her yol İstanbul başka bir deyişle #Westanbul 'dur! Bilginize.![]()
haha inter forumunda fenerlilere küfrettiriyorum![]()
Aynen bugün iş yerini aradı sneijder geldimi diyo yok dedim daha off yine akşam onlamı uğraşçcaz diyo![]()
Raffy @aslanraffy DİPNOT | Wesley Sneijder'in sportif anlamda resmi sponsoru Nike olduğu için gideceği kulübün kesinlikle Nike giymesi şart. Bu nedenle>
Raffy @aslanraffy
>"güya" menajerlerin görüşmek istediği İngiliz kulüplerine transfer olması imkansız. Arsenal seneye Adidas giyeceği ve Manu'nun ise tamamen>
Raffy @aslanraffy
>bu transferden vazgeçtiği için bu tip söylentilere kulak asmayın. WS için her yol İstanbul başka bir deyişle #Westanbul 'dur! Bilginize.![]()
Raffy @aslanraffy
Raffy @aslanraffy
bizm 34cimbom arazi oldu sanrm![]()
bu boşama olayı benimde başıma gelebilir allah korusun. bana allah akıl fikir versin diyip duruyor![]()
![]()
Tam salak bunların yönetim . Bizim Krasic transferinden akıllanmamışlar hala kac senedir ayağına top değmemiş adam alıyolar. Krasic kadar da yetenekli bir adam değil‚ daha zeki belki (antudan)
Yorum yok ...